Actualno.com вече ви представи иновативния жилищен комплекс FOHAR, в който

...
Actualno.com вече ви представи иновативния жилищен комплекс FOHAR, в който
Коментари Харесай

Смарт домове за модерни хора в полите на Витоша

Actualno.com към този момент ви показа новаторския жилищен комплекс FOHAR, в който природата се съчетава с технологиите. Време е да се срещнем с водещите лица на Europroperty и основни " виновници " за плана: Христо Чепишев, Евгения Диканска и Бистра Друмева.
Жилищният комплекс FOHAR ще бъде съвършен дом за модерния градски човек, който държи на улеснения и непрекъснато е обвързван със света посредством технологиите, само че има потребност да възвърне позабравената връзка с природата.
" Нашият план се отличава с местоположението – той е с прелестно местонахождение в полите на планината Витоша, в най-луксозния квартал в София – Бояна. Уникалните гледки, които дава към столицата и планината, съчетани с чистия въздух и лесния достъп от комплекса до центъра, основават комфорт и наслаждение за живеене в него. Тези неща ни отличават и ни дават преимущество пред другите жилищни планове ", изяснява ръководещият шеф на Europroperty Христо Чепишев.

FOHAR е първият план в България, който има така наречен smart home ready благоприятни условия, а бъдещите притежатели могат да " настроят " дома си напълно съгласно потребностите си. " Комплексът разполага с вградени благоприятни условия за достъп до външната врата, защитата и отоплението, както и доста други функционалности, които бъдещият притежател би могъл да надгради.
Изградени са нужните окабеляване и инфраструктура, тъй че да обезпечат комфортния живот на притежалите в бъдеще ", показва Бистра Друмева, управител " Маркетинг и продажби " в Europroperty.
Попитани по какъв начин един някогашен държавен цех за фотохартия се трансформира в съвременен и новаторски жилищен комплекс, водещите фигури в Europroperty дават отговор малко и ясно: " С неповторима визия и доста работа ".
" По времето на социализма този цех е издигнат в Бояна, на едно от най-красивите места към София. Ясно е, че мястото му не е там. Ние сме хората, които го махнахме оттова и вместо него ще създадем един прелестен жилищен комплекс ", акцентира Чепишев.
" Работим върху плана от известно време, вложихме всичките си старания и новаторски визии в него и считаме, че се получи неповторим артикул, който занапред крайният клиент ще оцени ", споделя изпълнителният шеф на компанията-инвеститор Евгения Диканска.
Една специфична " интелигентна стая " от FOHAR към момента може да се види в центъра на София. Тя се намира на площад " Света Неделя " до събота (18.05) и благодарение на добавената действителност всеки искащ може персонално да се убеди в преимуществата на този " интелигентен дом ".

FOHAR ще бъде един от първите сходни жилищни планове в България. " Със сигурност сме едни от пионерите. Може би има и други по-малки такива планове, само че като мащаб, нашият е един от най-големите затворени комплекси, направени по този метод ", акцентира Чепишев.
" Умните жилища " на FOHAR са предопределени най-много за младежи и фамилии с новаторско мислене, които търсят по-спокоен и здравословен метод на живот. Те желаят да живеят измежду природата и ценят чистия планински въздух.
" Някои не желаят да живеят измежду природата, а избират да живеят в небостъргач, който няма балкони, а прозорците му не се отварят. Това са различен вид хора. Нашите са тъкмо противоположното – те отдават значение на това да живеят измежду природата ", изяснява Христо Чепишев.

Комплексът дава опция освен да притежавате " интелигентен дом ", само че и да извършите интелигентна инвестиция. " Комбинацията от местоположението, добре проведената жилищна среда, smart home ready опциите, както и постижимата продажна цена вършат продукта в действителност неповторим ", акцентира Друмева. Насочваме се към хора, които знаят какво търсят и могат да оценят това, което виждат против себе си, прибавя тя.
" FOHAR е един план с прелестно бъдеще, в който имаме вяра и сме вложили доста време, средства и старания. Пожелаваме му да се осъществя колкото се може по-бързо ", оптимистично декларира Христо Чепишев.
" Силно имаме вяра, че това са домовете на бъдещето и хората ще ги оценят. Предлагаме дома на 21-ви век за ползвателя на 21-ви век ", споделиха мениджърите на Europroperty.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР