Аcronis, световен лидер в киберзащитата и хибридното облачно съхранение, става

...
Аcronis, световен лидер в киберзащитата и хибридното облачно съхранение, става
Коментари Харесай

Пореден отбор от моторните спортове ще използва решения за сигурност на Acronis

Аcronis, международен водач в киберзащитата и хибридното облачно предпазване, става дълготраен сътрудник на Team Project 1 в плана на FIA - World Endurance Championship (WEC). Швейцарско-сингапурската компания ще дава решения за бекъп, предпазване и възобновяване на данни след възможен срив и ще основава по-ефективен и сигурен работен развой.

“Партньорството е ползотворно и печелившо както за нас, так и за Acronis. Благодарение на облачната система, ние ще имаме несъмнено и бързо култивиране на данните по целия свят, като по този метод ще усъвършенстваме работата на нашите инженери и представянето ни на пистата,” споделя Аксел Функел, началник на Team Project 1 във FIA WEC.

С това партньорство Team Project 1 се причислява към група от екипи от международна класа при моторните спортове, които към този момент разчитат на Acronis за отбрана на техните данни.



“Беше извънредно значимо за нас да знаем, че екипи като Williams и Racing Point във Formula 1, както и екипа на NIO Formuls Е, работят с Acronis. Радваме се,че сме първите, които ще употребяват Аcronis в Световното състезание за устойчивост и ще споделим своят опит, с цел да им помогнем да разширят още повече функционалността на своя продукт”, завява от своя страна Ричард Селвин, механически шеф на Team Project 1.

Конкурентните екипи при моторните спортове виждат в Acronis опция за добър сътрудник поради новаторския метод на компанията. Използвайки съвременения изкуствен интелект, машинното образование и блокчейн технологиите, всяко решение на Acronis адресира петте вектора на киберзащитата - сигурност, досегаемост, дискретност, достоверност и сигурност на данните. В резултат на това, данните на Team Project 1 са изцяло предпазени от актуалните киберзаплахи, оставайки елементарно налични за членовете на екипа.

“Технологията на Acronis пасва доста добре на високото движение на тимовете по моторни спортове. За нас е наслаждение да се присъединим към фамилията на Team Project 1, покривайки всички аспекти на киберзащитата с най-иновативната технология в света. Гордеем се, че сме свързани с екипа на Световния шампионат по устойчивост и чакаме дълго и сполучливо партньорство”, обръща внимание и Дан Хевънс от Acronis.

Системата ще бъде употребена на “1000 miles of Sebring”, което е първото съревнование на Международната автомобилна федерация в Световния шампионат по устойчивост през 2019 година и в съревнование 6 от Супер Сезона на Световния шампионат по устойчивост на Международната автомобилна федерация.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР