Acronis назначава ветерана в областта на облачния софтуер и хостинг

...
Acronis назначава ветерана в областта на облачния софтуер и хостинг
Коментари Харесай

Acronis назначава Патрик Пулвърмулър за главен изпълнителен директор

Acronis назначава ветерана в региона на облачния програмен продукт и хостинг промишлеността Патрик Пулвърмулър за основен изпълнителен шеф, считано от 1 юли 2021 година Пулвърмулър наследява Сергей Белоусов, който основава компанията през 2003 година и е основен изпълнителен шеф от 2013 година

Пулвърмулър се причислява към Acronis от GoDaddy, където неотдавна е бил президент на  бизнеса с сътрудници. В тази си роля, той управлява стратегическото разгръщане на своите услуги за хостинг, продуктивност и сигурност посредством дистрибутори и сътрудници. Комбинирайки този опит със своя опит в създаването на артикули, Пулвърмулър е специалист в създаването на сполучливи пазарни тактики в региона на облачния бизнес, изключително посредством снабдители на услуги, канали за препродажба и стратегически съюзи. Преди това е заемал изпълнителни управителни функции като основен изпълнителен шеф на Host Europe GmbH и основен изпълнителен шеф на Host Europe Group (HEG), където преди този момент е бил основен действен шеф.
“Развълнуван съм да се причисля към екипа на Acronis, да се свържа с нашата голяма партньорска мрежа и да продължа визията на Сергей за даване на адаптивни в промишлеността услуги за киберзащита, ” сподели Пулвърмулър. “Acronis е подготвен да пренареди пазарите за отбрана на данните и киберсигурността, като в същото време предефинира по какъв начин доставчиците на услуги употребяват отдалеченото наблюдаване и ръководство и услуги за автоматизация на професионални услуги. Очаквам с неспокойствие да допринеса със своите познания и опит в бизнеса с доставчиците на услуги, с цел да се уверя, че се възползваме изцяло от тази опция. ”
Пулвърмулър започва в компанията в основен миг. Acronis неотдавна получи над 250 милиона $ инвестиция от CVC Capital Partners VII и други, при което компанията беше оценена на над 2,5 милиарда $. В допълнение към ускоряването на развиването на своите технологии и артикули, компанията възнамерява да употребява тази инвестиция, с цел да ускори още повече своите начинания за излизане на пазара – област, в която Пулвърмулър има изчерпателен опит – посредством разширение на необятната си партньорска мрежа, която включва снабдители на ръководени услуги (MSP), снабдители на ръководени услуги за сигурност (MSSP), хостинг сътрудници, облачни дистрибутори, облачни агрегатори, снабдители на мрежови услуги и други.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР