АБВ продължава преговорите за явяване на местните избори в Пловдив

...
АБВ продължава преговорите за явяване на местните избори в Пловдив
Коментари Харесай

АБВ работи за общо явяване с БСП на изборите в Пловдив

АБВ продължава договарянията за явяване на локалните избори в Пловдив дружно с Българска социалистическа партия. Това заяви заместител ръководителят на партията и координатор на АБВ за пловдивска област Владимир Маринов. По думите му договарянията вървят мъчно и постепенно и това изнервя структурите от и двете страни.

"Вие виждате, че след оповестяване на кандидатурата на господин Димитров нещата стартират да получават темперамент, който допуска бързи дейности от политическите сили, обединения и обединения, които имат искания за ръководство на града. Стратегическата цел е, че ГЕРБ би трябвало да починат. Има кандидатури, които се разискват. Ако се състои лявото обединяване в Пловдив, ще излезем с почтена кандидатура, която да се опълчи на статуквото ", уточни Маринов.

Утре е следващият рунд на договаряния с Българска социалистическа партия за Пловдив. С тях АБВ беседва да се яви на изборите и в Стамболийски, Брезово и Асеновград.

В Хисаря обаче партията влиза в коалиция със Съюз на демократичните сили и "Обединени Земеделци ", а претендент за кмет е общинският им координатор, строителният бизнесмен инж. Найден Павлов. Според него община Хисаря има пагубно локално самоуправление, само че съгласно него процесът е обратим.

В Сопот АБВ издига и поддържа настоящия кмет Деян Дойнов. "Един човек, който мина през иглени уши, с цел да изкара общината от злополуката, в която я завари ", изрази мнение за избора Владимир Маринов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР