АБВ посъветваха президента Румен Радев да насрочи парламентарните избори след

...
АБВ посъветваха президента Румен Радев да насрочи парламентарните избори след
Коментари Харесай

АБВ поиска от Румен Радев избори през май

АБВ посъветваха президента Румен Радев да насрочи парламентарните избори след 18 април. Според партията най-приемливата дата е към 15-16 май.
" Нашето мнение, че във всички случаи би трябвало да се мисли за дата за осъществяване на изборите от 18 април нататък, само че положителната, мощната и допустима дата е 15-16 май, сподели водачът на Румен Петков по време на консултациите при президента по отношение на организацията и провеждането на идния парламентарен избор.
 Консултациите за изборите при президента не престават и в неделя Консултациите за изборите при президента не престават и в неделя
На 10 януари, неделя, на „ Дондуков “ 2 президентът Румен Радев ще организира срещи с извънпарламентарни политически партии. То...

„ Досега в консултациите звучи „ продължен избирателен ден “. Може би положителното решение е пускане на изборния развой на 15 май сутринта в 07.00. Прекратяване краткотрайно вечерта в 19.00. Подновяване на изборния развой на другата заран в 07.00.
Прекратяване и дефинитивно привършване на изборния развой на обяд в 12.00, което ще даде опция в светлата част на дни да завърши работата на секционните, районните и преди този момент общинските изборни комисии и да не сме очевидци на това нощно претоварване на секционните изборни комисии и изборната администрация “, изясни той.
 Държавният глава стартира съвещания с извънпарламентарни партии Държавният глава стартира съвещания с извънпарламентарни партии
На 9 януари, събота, на „ Дондуков “ 2 президентът Румен Радев стартира срещи с извънпарламентарни политически партии. Срещите...
„ Участниците в изборния развой. Не приказваме за повече от 180 000 души като организация. 70-75 000 членове на СИК, РИК, изборна администрация като цяло, полиция и така нататък Тук са и наложителните маски, дезинфектанти и ръкавици – това не предстои на коментар.
Във всеки случаи тези, които са подложени на най-сериозен риск – членовете на секционните комисии, би трябвало да бъдат с цяло снаряжение. Това постанова да се осмисли доста деликатно времето за провеждането на изборите “, добави водачът на Политическа партия АБВ.
Според Петков е наложително да има камери.
" От 24.00 часа преди пускане на изборния ден до дефинитивно проявление на протоколите и опция за наблюдаващите и покровителите посредством тези камери да наблюдават изборния развой ", уточни той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР