АБВ подкрепя вота на недоверие, иницииран от парламентарната група на

...
АБВ подкрепя вота на недоверие, иницииран от парламентарната група на
Коментари Харесай

АБВ подкрепя БСП за вота на недоверие за провала на Борисов

АБВ поддържа вота на съмнение, иницииран от парламентарната група на Българска социалистическа партия за неуспеха на политиката на кабинета Борисов 3 в бранша " околна среда и води ".

Това стана ясно след час съвещания сред двете партии в Народното събрание.

Вчера водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова предложения извънпарламентарни партии за съвещания по вота на съмнение - АБВ, Движение 21 и Демократична България .

Новината за поддръжката на вота разгласи водачът на АБВ Румен Петков, който посочи, че партията му ще показа и спомагателни причини за " пагубната политика " на държавното управление на Борисов в този бранш. Той сподели, че разполагат със информации, съгласно които през 2018 година равнището на язовир " Студена " не е падало под 13-14 млн. кубически метра, а през 2019 година не се е качвало над 9-10.
 Вотът на съмнение няма да мине, уверени социолози
Вотът на съмнение няма да мине, уверени социолози

Според Андрей Райчев на държавното управление не му би трябвало " Воля " и " Атака "

" Борисов направи Перник Сахара на Европа. След като това не е направило усещане на никого, това значи, че ятото на калинките е в размери, които са мъчно търпими в обществото " , разяснява Румен Петков, който реторично попита по какъв начин може да съсипеш живота на 100 хиляди души в град, заобграден от четири планини.

Все отново Румен Петков сподели: " Важно е обществото да бъде стимулирано. Ние не сме наивни хора и не считаме, че вотът ще успее. Важна е публичната полемика. Oбща е констанацията, че министър председателят и министрите му всеки ден дават претекстове за избор за изцяло творчество. т.е. неуспехите в секторите са многопластови и многоспектърни. "

Според АБВ неуспех има и в региона на защитата и външната политика във връзка с енергетиката.
 Има огромна възможност вотът на съмнение да мине съгласно Вигенин
Има огромна възможност вотът на съмнение да мине съгласно Вигенин

По думите му от Българска социалистическа партия желаят това ръководство да получи подобаващ край

На срещата участва и Петър Първанов от АБВ - Перник. Той счита, че опция за Перник е изработката на язовир " Раянци ". Той бил квалифициран, изработен още 80-90-те години, само че след това планът е спрян.

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова не участва на срещата. Там бе депутатът Крум Зарков.

" Дадоха ни спомагателна информация, с която АБВ разполагат за рецесията в Перник. Обединихме се към това, че отговорността не би трябвало да бъде размивана, че тя се носи от държавното управление в резултат на несъответстваща политика, както и на обстоятелството, че не би трябвало да оставяме този диалог затворен в Народното събрание, а да търсим гражданска поддръжка и сила ", сподели Зарков.

По думите му рецесиите, свързани с водата, въздуха и боклуците най-вероятно занапред предстоят.
 Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи преброиха поддръжката за кабинета Борисов
Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи преброиха поддръжката за кабинета Борисов

Има ли преформулирана форма на ръководство, се пита Йордан Цонев

Предстои среща с Движение 21, от Демократична България обявиха пред news.bg, че към момента не са решили дали да се срещат с Българска социалистическа партия за вота на съмнение. Следобед ще бъде импортиран и вотът на съмнение от Българска социалистическа партия в Народното събрание.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР