Абсурдно е твърдението, че вирусът може да живее върху повърхности.

...
Абсурдно е твърдението, че вирусът може да живее върху повърхности.
Коментари Харесай

Имунолог: Скоро няма да има ваксина срещу Covid-19

 Абсурдно е изказванието, че вирусът може да живее върху повърхности. Той е жив организъм, който не може да съществува отвън клетката ". Това сподели пред БНР проф. доктор Красимир Методиев - имунолог, експерт по биотероризъм и президент на Интернационална здравна асамблея - България. Според него това постанова в обществото неуравновесеност и хората се опасяват да се допират до разнообразни повърхности и даже да се поздравяват.

Имунологът беше безапелационен, че не би трябвало да се неглижират противоепидемичните мерки за отдалеченост и даде образец със скупчванията на доста хора по футболните игрища, които се прегръщат и се поздравяват за резултатите на тимовете на терена.

В предаването " Преди всички " проф. д-р Методиев разяснява, че сега сме очевидци на неопределеност на ковид, който претърпява акомодация към другите условия на географските и климатични зони:

" Ние доказахме, че сегашният вариант на ковид е друг от известните до момента коронавируси. Той или е бил манипулиран от тази лаборатория в Ухан, откъдето изтече, или по някакви други естествени закони е претърпял изменение на своя геном ". 

Според имунолога скоро няма да има ваксина против Covid-19.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР