Абсурдно е. Така директорът на Народния театър Иван Вазов Мариус

...
Абсурдно е. Така директорът на Народния театър Иван Вазов Мариус
Коментари Харесай

Мариус Донкин иска всички 800 места в Народния театър да са свободни за зрителите

" Абсурдно е ". Така шефът на Народния спектакъл " Иван Вазов " Мариус Донкин формулира обстановката, в която се намират театрите сега.

" В Народния спектакъл има 800 места и при осъществяването на всички правила за хигиена и санитарност могат да влязат 188 души . Има представления, които още веднъж се продават месеци напред и естествено, че тези 188 души никого не задоволяват - нито театъра, нито нашите фенове ", безапелационен е Мариус Донкин.

Вниманието и грижата ни към феновете е огромно - и като въздух и като дезинфектанти, и като маски, и като разположение в салона, акцентира шефът. Маските крият лицата и за актьорите остава прикрито по какъв начин се възприема осъществяването им на сцената, разяснява още той.

Мариус Донкин акцентира, че при проявени признаци се вършат проби. До този миг е имало трима от младите артисти с позитивни проби и сега си доизкаравт карнатината, сподели още той.

Директорът на Народния спектакъл приканва да бъдат осовбодени всичките 800 места и всеки, който реши, да има опцията да влиза с маска при всички останали ограничения за сигурност.

Има ли анулирани постановки сега и каква е програмата на театъра за идната година може да чуете тук:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР