Абсурдно е! Не е възможно мениджърът на Борис Станчов да

...
Абсурдно е! Не е възможно мениджърът на Борис Станчов да
Коментари Харесай

Тервел Пулев: Абсурдно е! За първи път чувам да използват чужда лична карта в бокса


" Абсурдно е! Не е допустимо мениджърът на Борис Станчов да не знае за непознатата идентичност, безапелационен бе Тервел Пулев в студиото на “Тази сутрин” по bTV.Според бронзовия медалист от Лондон 2012 експертизата ще обясни аргументите за гибелта на младия боксьор.
“Има хипотези, само че би трябвало да разберем експертизата. Казват, че е изпил виагра. Не знам някой да пие виагра преди спортно събитие”, сподели по-малкият от братя Пулеви.

“За първи път слушам да употребяват непозната персонална карта. За мен това е казус. Не е допустимо мениджърът на момчето да не знае - те минават граничен надзор, кантар. Той евентуално ще твърди противоположното. Независимо кой се качва на кантара, даже най-известният боксьор, постоянно би трябвало да покаже персонална карта. Мениджърът не може да ме убеди, че не е знаел за заменената идентичност ", продължи той.Според Тервел Пулев управляващите би трябвало да потвърдят чия е виновността в тази ситуация. Той разкри, че е бил привикан в прокуратурата, с цел да обясни някои неща, свързани с професионалния бокс.

“Може би разковничето е в здравното. Там, в случай че е имал проблеми, може да е употребявал непозната идентичност. Това обаче ще се разбере, като излезе експертизата. Извикаха ме в прокуратурата, с цел да изясня нещата. Там видях, че един лекар е подпечатал всички прегледи. Обикновено минаваш пред разнообразни кабинети, а освен през един доктор ", разясни боксьорът.
Трябва да има надзор, с цел да не се позволяват повече такива случаи. За първи път виждам толкоз бързо да викат носилката. Това значи, че незабавно е изгубил схващане, може би не е имал и пулс”, добави Тервел Пулев.

btvnovinite.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР