Абсурдни грешки на вратаря на Ливърпул Лорис Кариус поднесоха на

...
Абсурдни грешки на вратаря на Ливърпул Лорис Кариус поднесоха на
Коментари Харесай

Абсурдни вратарски грешки поднесоха на Реал Мадрид 13-ата титла в Европа

Абсурдни неточности на вратаря на Ливърпул Лорис Кариус сервираха на тепсия 13-ата рекордна купа от Шампионската лига на Реал Мадрид в събота.

Испанците завоюваха с 3:1, като два от головете станаха с помощта на гафовете на немския пазач.

„ Белият балет “ стана първият клуб, завоювал три следващи трофеи, като Зинедин Зидан стана единственият треньор в историята с сходно достижение. Единствено някогашният ментор на Ливърпул Боб Пейсли има три купи от шампионата на богатите, само че те не са следващи.

Малшансът за англичаните пристигна още в 28-ата минута, когато капитанът на мадридчани Серхио Рамос контузи огромната звезда на Ливърпул Мохамед Салах. До този миг мърсисайдци владееха самодейността, налагайки висока преса на Реал.

След насилствената промяна на Салах с Адам Лалана обаче, „ лос бланкос “ последователно изнесоха играта в половината на противника и започнаха да нападат рисково. Мачът вървеше равностойно до 51-ата минута, когато Кариус не бе задоволително съсредоточен и при опит да подаде топката с ръка я прати в крайници на Карим Бензема, който от близко откри с чудноват гол.

Ливърпул обаче не се съобщи и 4 минути по-късно Садио Мане изравни, засичайки в дребното наказателно поле свалена от Деян Ловрен топка след корнер. Този гол даде подтик в играта на англичаните и те още веднъж пробваха да пресират Реал по целия терен.

В 64-ата минута обаче влезлият одеве като запаса Гарет Бейл означи ужасно попадения със задна ножижа, давайки още веднъж преимущество на съотборниците си. Голът даде сигурност на „ белия балет “ и той контролираше през множеството време мача до края.

Ливърпул се регистрира с греда на Мане преди още веднъж Бейл да осъществя за крайното 3:1 в 83-ата минута с помощта на нова неточност на Кариус. Уелсецът стреля от далечно разстояние право в ръцете на вратаря на мърсисайдци, който в последния миг се поколеба дали да боксира или да опита да лови топката, който в крайнасметка мина през ръцете му, отклонявайки се в мрежата.

До края интригата отсъстваше. В третата добавена минута Кристиано беше с топка в наказателното поле и тъкмо когато щеше да шутира в наказателното поле се хвърли почитател. Съдията Мажич спря срещата, а секунди по-късно наду финалния сигнал.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР