Абсурдна сцена се е разиграла пред сградата на БТА, където

...
Абсурдна сцена се е разиграла пред сградата на БТА, където
Коментари Харесай

Бивш служител на Пепи Еврото е арестуван минути преди да даде пресконференция в БТА

Абсурдна сцена се е разиграла пред постройката на Българска телеграфна агенция, където ГДБОП са арестували някогашен чиновник на Петьо Петров - Еврото на име Кристиян Христов.

В същия миг Христов е считал да даде конференция в Българска телеграфна агенция на тематика „ Осемте джуджета “ от вътрешната страна и порочните способи за преодоляване на правосъдната система “.

Описанието на " изключителното " събитие в пресклуба гласи, че Христов е " формалният притежател на сдруженията " Изамет " - отнети от предприемача Илия Златанов и фамилията му през 2020 година

В анонса се твърди още, че Христо е " забъркан в абсурда, станал прочут като,,Осемте джуджета ” и е " работил е за Любена и Петьо Петрови и е осведомен с порочните практики за преодоляване на прокуратурата и други държавни структури ".

До конференцията по този начин и не се е стигнало, откакто чиновници на ГДБОП са наредили на Христов да се качи в автомобила им и са го отвели.

" Христов не оказа опозиция, въпреки и няколко минути да настояваше първо да даде преконференцията и по-късно да бъде отведен от служителите на реда. Служителите на Министерство на вътрешните работи не се съгласиха и обявиха че би трябвало да тръгне с тях в този момент " за диалог " и едвам по-късно ще може да даде конференция ", се споделя в репортажа на Българска телеграфна агенция.

Пресконференцията е планувана часове откакто Антикорупционният фонд разгласява диалог с някогашната брачна половинка на Петров - Любена Павлова, която го упреква, че написал заплашителното писмо до Иван Гешев.

Бившият началник на Столичното разследване е разгласен за търсене от 30 май, откакто полицията не съумя да го задържи при акция в ресторант в " Драгалевци ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР