Абсурдна, но координирана информационна акция за дискредитиране на руските спецслужби

...
Абсурдна, но координирана информационна акция за дискредитиране на руските спецслужби
Коментари Харесай

Андрей Луговой: Разкритията за ГРУ и отравянето на Гебрев са абсурдни

Абсурдна, само че координирана осведомителна акция за дискредитиране на съветските спецслужби - по този начин дефинира обявата на проверяващите уеб сайтове „ Белингкат “ и „ Инсайдър “ дружно с немското издание „ Шпигел съветският народен представител Андрей Луговой, член на парламентарната комисия по сигурност, написа БГНЕС.
В оповестеното през уикенда взаимно следствие се споделя, че 8 чиновници на Главно ръководство на Генщаба на Русия са взели участие в отравянето на българския предприемач Емилиян Гебрев през април 2015 година Те били част от секретно звено на ГРУ, за което неотдавна писа и „ Ню Йорк таймс “. В обявата се показват имената на хипотетичните сътрудници и по какъв начин са били разкрити. Един от тях е Денис Сергеев, прочут като Сергей Федотов.
„ Това е неуместна, само че координирана акция и следващ опит да се компрометира активността на съветските спецслужби на фона на впечатляващите им резултати в битката с интернационалния тероризъм, в частност в Сирия “, съобщи пред организация Интерфакс Луговой, оповестява БНР. „ Не може да се считат за инцидентни опитите за шпионски скандал в Сърбия преди визитата на сръбския президент в Русия. По-рано бе Черна гора, в този момент България “, сподели още Луговой.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР