Абсурдна, но координирана информационна акция за дискредитиране на руските спецслужби

...
Абсурдна, но координирана информационна акция за дискредитиране на руските спецслужби
Коментари Харесай

Русия определи като абсурдни разкритията за отравянето на Гебрев

Абсурдна, само че координирана осведомителна акция за дискредитиране на съветските спецслужби - по този начин дефинира обявата на проверяващите уеб сайтове Bellingcat и Insider (заедно с немското издание „ Шпигел " ) съветският народен представител Андрей Луговой, член на парламентарната комисия по сигурност.

В оповестеното през уикенда взаимно следствие се споделя, че 8 чиновници на ГРУ (Главно ръководство на Генщаба на Русия) са взели участие в отравянето на българския предприемач Емилиян Гебрев през април 2015 година. Те били част от секретно звено на ГРУ.

В обявата се показват имената на хипотетичните сътрудници и по какъв начин са били разкрити. Един от тях е Денис Сергеев, прочут като Сергей Федотов. „ Това е неуместна, само че координирана акция в следващ опит да се компрометира активността на съветските спецслужби на фона на впечатляващите им резултати в битката с интернационалния тероризъм, в частност в Сирия “, съобщи пред организация " Интерфакс " Луговой.

Депутатът за обвинен от Англия за гибелта на някогашния чиновник на Федералната работа за Русия Александър Литвиненко, който умря в Лондон през 2006 година от радиационно отравяне. „ Не може да се считат за инцидентни опитите за шпионски скандал в Сърбия преди визитата на сръбския президент в Русия. По-рано бе Черна гора, в този момент България “, сподели Луговой, представен от БНР.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР