Абсурдите в КАТ вече копаят дъното, ако въобще има такова.

...
Абсурдите в КАТ вече копаят дъното, ако въобще има такова.
Коментари Харесай

Потрес в Narod.bg: Пияна кака под пагон стана лице на КАТ – вижте коя е Деница Иванова

Абсурдите в КАТ към този момент копаят дъното, в случай че изобщо има такова. След като един от дребното специалисти в „ Пътна полиция “ Тенчо Тенев скоропостижно бе изпратен в пенсия, с цел да не пречи на корупционните схеми, в този момент се оказа, че лице на катаджиите пред обществото е пияната кака Деница Иванова, която се усмихва неуместно от челната фотография, рапортува еднообразен източник на Narod.bg от Министерство на вътрешните работи.

Деница е контрольор в бранш „ МПС и водачи “ и през вчерашния ден бе изтъпанчена пред медиите около новината, че електрическите автомобили у нас към този момент ще са със зелени регистрационни табели.

В началото на 2022-а, обаче, усмихнатата полицайка от групата на пробития Ален Миялков натрупа трудов стаж в отдел „ Регистрации “, когато се прави изненадваща инспекция за алкохол и опиати измежду чиновниците.

Реклама

Тестът посочил, че катаджийката била на работа непристойно пийнала – с 1,81 промила алкохол. За да избави кожата и пагона, фирканата кака по неотложност излязла в болничен, а по скандалния случай почнала дисциплинарна инспекция.

От боязън, че ще бъде изритана, впиянчената Деница, която през вчерашния ден дефилираше около новите зелени номера на електрическите коли, не се появила на работа близо 5 месеца, като станала неоткриваема даже за сътрудниците си.
 Деница внезапно изтрезня и към този момент дефилира пред медиите като лице на новата „ Пътна полиция “, която плаче за тотално чегъртане
Когато в края на септември неуместният комисар Тенчо Тенев небрежно и без доста звук бе пенсиониран, Деница Иванова внезапно изтрезняла и се върнала на работа, тъй като – няма учудени – инспекцията против нея приключила с най-лекото дисциплинарно наказване „ мъмрене “.

Както стана ясно през вчерашния ден, любителката на чашката е изцяло оправдана и към този момент е бутана на първа линия като лице на новата „ Пътна полиция “, която явно има потребност от тотална чистка, приключи източникът на Narod.bg.

ОЧАКВАЙТЕ в Narod.bg нови разкрития за настоящите далавери на Ален Миялков и неговата тайфа в КАТ
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР