Абсурден казус от Пловдив - петокласници провалиха учебния процес във

...
Абсурден казус от Пловдив - петокласници провалиха учебния процес във
Коментари Харесай

Абсурден казус в Пловдив: Петокласник заглуши учителя си във виртуалната класна стая

Абсурден проблем от Пловдив - петокласници провалиха образователния развой във виртуална класна стая, като заглушиха гласа на учителя. Оказва се, че сходен бойкот е извънредно елементарен в една от най-популярните платформи за образование. Директорът на учебното заведение приканва родителите да не оставят децата си без контрол. В противоположен случай ще бъде сигнализирана прокуратурата.

Само с натискането на един бутон диалогът сред преподавател и възпитаник може да бъде заглъхнал, а образованието - провалено. Това се случило неведнъж в едно от елитните пловдивски учебни заведения. Възмутен родител става несъзнателен очевидец и подава сигнал в районното ръководство по обучение.

В СУ " Св. Патриарх Евтимий " е построена прецизна система за виртуално образование с часови график. Всеки предмет е екипиран с виртуален канал, по който учителят преподава и изпитва в действително време.

За софтуерната система възпитаник и преподавател обаче са равнопоставени и това води до неуместни обстановки като тази петокласник да заглушава учителя и съучениците си.

От районното ръководство по обучение са решени да изпратят злосторниците в детската педагогическа стая, само че към този момент създателите са неоткриваеми.

Опитите за саботиране на образователния развой ненадейно спрели, откакто станало ясно, че заглушителите се търсят.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР