„Абсурд е, че служебният кабинет на Румен Радев, с министър-председател

...
„Абсурд е, че служебният кабинет на Румен Радев, с министър-председател
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов: Служебният кабинет на Стефан Янев пита САЩ за нови 8 F-16


„ Абсурд е, че служебният кабинет на Румен Радев, с министър-председател Стефан Янев, август месец пуснаха писмо да се прегледа опцията за закупуване на вторите 8 самолета F-16 блок 70, когато Народното събрание е органът, който би трябвало да взима сходни решения. “ Това разяснява националният представител от „ Българска социалистическа партия за България “ Борислав Гуцанов пред медии в коридорите на Народното събрание.

Той изрази неразбиране, че вместо да се пита за какво се забавя доставката на първите 8 изтребителя, се стартира да се приказва за доставката на вторите 8 самолета.

„ Може ли в този миг ние още веднъж да приказваме за тези самолети, когато не е изяснено за какво се забавиха с 2 години самолетите, по кое време те в действителност ще дойдат и в действителност ли 2030 година ще можем сами да пазим нашето пространство? Или през 2025 година? Защото 5 години са извънредно дълъг интервал от време. Това в действителност излиза отвън рамките на нормалността “, сподели още Гуцанов.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР