Абсолютното болшинство от руснаците подкрепят войната. Бойците знаят, че цялата

...
Абсолютното болшинство от руснаците подкрепят войната. Бойците знаят, че цялата
Коментари Харесай

Путин: Абсолютното болшинство от руснаците подкрепят войната

„ Абсолютното мнозинство от руснаците поддържат войната. Бойците знаят, че цялата страна е с тях. “


Това съобщи президентът на Русия Владимир Путин в речта си за положението на нацията пред съветските законодатели от двете камари на Народното събрание.

Той също по този начин съобщи, че силите му напредват в Украйна.

Путин разгласи и проектите си за съществено подсилване на групировките на съветските въоръжени сили в западна посока по отношение на присъединението на Швеция и Финландия към НАТО.

Той пристъпи и към закани от нуклеарна война.

" В последна сметка те би трябвало да схванат, че ние също имаме оръжия, които могат да поразяват цели на тяхна територия. Всичко, което Западът измисля, основава действителна заплаха от спор с потребление на нуклеарни оръжия и по този метод от заличаване на цивилизацията ", съобщи Путин. Той добави, че нуклеарни сили на Русия се намират в положение на цялостна подготвеност.

Точно когато Путин стартира речта си Украйна разгласи следващото събаряне на съветски бомбардировач Су-34 за този ден. По този метод съветските загуби на този вид аероплан, съгласно Украйна, възлизат на 13 за 11 дни.

Продължавайки речта си, Путин съобщи, че е значимо Русия да укрепи връзките си с арабските и латиноамериканските страни.

Той приключи с стопански данни за страната и проектите за идната година. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР