Абсолютно всичко в нашия свят следва духовните закони. Те работят

...
Абсолютно всичко в нашия свят следва духовните закони. Те работят
Коментари Харесай

Каквото посееш, това ще пожънеш или как да се радваме на живота

Абсолютно всичко в нашия свят следва духовните закони. Те работят когато и да е и на всички места, с всички хора, от всевъзможен пол и възраст. Ако живеете съгласно тези закони, ще можете да преобразите живота си до неразбираемост.
Понякога и на положителните хора се случват неприятни неща. В този случай работи правилото на Вселената, който доста хора забравят-  законът на подлостта. За благополучие, можете да го заобиколите. Опитайте се да запомните всички духовни постулати, които са разказани по-долу, защото те ще оказват помощ за обезвреждане на закона на подлостта.
" Каквото посееш, това ще пожънеш "
Първият закон ни споделя, че всяко събитие в живота има своите аргументи, както и своите последици. Грубо казано, нищо не се случва просто по този начин, без причина, без цел.
Този закон е разказан в разнообразни религии и доста специалисти в региона на биоенергията приказват за него. Ако сеете негативизъм и вършиме неприятни неща, тогава не се изненадвайте, че всички към вас ще създадат същото с вас. Ако човек желае да бъде благополучен и желае да промени ориста към по-добро, тогава той би трябвало да се отнася към другите единствено както би желал те да се отнасят към него.
Усмихвайки се на някого, получаваме в пъти повече положително, в сравнение с сме дали. Дарявайки лев на някого, ние си връщаме 10.
Законът на творението
Нарича се още закон на привличането. Вселената е заложила в нас способността да творим, да сътворяваме нещо ново от остарялото. Първо, ние сътворяваме нещо в съзнанието си, само че едвам по-късно то минава в материалния свят, който ни заобикаля.
 10 елементарни неща, които ще улеснят живота ви 10 елементарни неща, които ще улеснят живота ви
Тези 10 съвета ще ви оказват помощ да опростите живота си и да намалите трудностите, които стоят сред вас и вашата фантазия. 1. Прочисте...
Всеки ден хиляди мисли прелитат през главите ни. Помислете какъв брой от тях могат да бъдат градивни и какъв брой разрушителни. Опитайте се броят на приятните и леки мисли да бъде постоянно по-голям от броя на негативните.
Законът на смирението
Много постоянно отхвърлянето на актуалното ни състояние ни пречи да продължим напред. Понякога просто би трябвало да приемете протичащото се в близост и да се примирите с това. Така ще съумеете да продължите напред и да се освободите от предишното.
Понякога просто би трябвало да спрете, да си поемете мирис. Това оказва помощ да не изгорите прочувствено, тъй като в случай че през целия си живот вървите неразделно напред, можете да се сринете духом. Необходимо е да се борите против суетата, с желанието да получите всичко едновременно. Смирените хора са същински щастливи и сполучливи, тъй като всичко е в ред с тяхната нервна система и сила и това им оказва помощ да осъществят своите проекти.
Благодарете за всичко
 Цитати за живота, които да ни накарат да се замислим Цитати за живота, които да ни накарат да се замислим
Винаги сме търсили мотиви за това да се замислим върху живота си. Независимо дали приказваме за това, което самите ние желаеме да вършим ка...
Благодарността в религията се случва посредством молитва. Не е нужно да се страхувате да кажете „ благодаря “ на Бог, ориста или Вселената за започването на новия ден, за храна, за работа, за шанс в любовта и делата и така нататък
Също по този начин е потребно да благодарите на всички хора, които вършат нещо за вас. Нека бъде дреболия като отворена врата пред вас - би трябвало да им кажете „ благодаря “. Експертите припомнят, че би трябвало да намирате благополучие в дребните неща и добрина в ежедневните събития.
Законът за прошката
Ако натрупате яд и експанзия в себе си, тогава рано или късно тези страсти ще ръководят живота ви. Ядосаните хора постоянно стават новобранци в бизнеса, в любовта, във всичко. Те не могат да се развият и да продължат напред, тъй като цялата мрачевина, насъбрана в душата и сърцето, ги дърпа надолу. Заради отрицателните мемоари и недоволства от другите, се появяват заболявания и недъзи, доста от които водят до извънредно пагубни последствия.
Силата на прошката е задоволително мощна, с цел да бъде включена в главните закони на Вселената. Отмъщението е отрова, която пием и чакаме, че тя няма да засегне нас, а враговете ни. Прощавайки на враговете си, ние се отпускаме, пречистваме се, живеем свободно и щастливо, без тежест върху сърцата си.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР