Абсолютно умишлено провалихме заседанието на парламента, за да саботираме това,

...
Абсолютно умишлено провалихме заседанието на парламента, за да саботираме това,
Коментари Харесай

Проданов: Ако БСП не беше провалила заседанието, извънредният труд щеше да бъде увеличен от 150 на 300 часа

 Абсолютно съзнателно провалихме съвещанието на Народното събрание, с цел да саботираме това, което ръководещите желаеха да одобряват - Кодекса на труда с техните ремонти, в които изключителният труд щеше да бъде повишен от 150 на 300 часа. За повторно съумяваме да спрем приемането на този циничен и нездравословен за нас закон. Българските служащи щяха да могат да работят по 300 часа ексклузивен труд, вместо 150, както беше до момента. Твърдо срещу това сме.

Това съобщи зам.-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България “ Христо Проданов пред Канал 3.

Той напомни, че левицата при започване на съвещанията кардинално не се записва, тъй като този парламент е привършен, доверието е изцяло изгубено и държавното управление, което ръководи - ръководи просто, с цел да резервира поста си до постоянните избори.

Той описа, че сутринта, още преди започване на работата на Народното събрание, болшинството е приело изключителна точка за Кодекса на труда. Но от Българска социалистическа партия са съумели, през поименна инспекция, да покажат, че ръководещите работят без кворум. По думите му обаче тези дейности са ярка илюстрация за това по какъв начин работят ГЕРБ в Народното събрание. Проданов изясни, че при започване на пленарната на седмица се приема седмична работа на Народно събрание. Той акцентира, че това е належащо за подготовка на депутатите, само че и с цел да се осведомят заинтригуваните страни – да се изкажат за или срещу, да се получи спор. " За да може това, което се приема в Народното събрание, да има положително качество “, безапелационен е той.

" Борисов не е идвал през последната година в Народно събрание, макар че сме парламентарна република и би трябвало да се регистрира в Народното събрание, а не от фейсбук страницата си или от джипката. Ние твърдо се противопоставяме на тези негови дейности. Българска социалистическа партия работи дружно с всички, които считат, че това държавно управление е нездравословно за България и би трябвало час по-скоро да си върви. Първата политическа цел е това държавно управление да си отиде “, безапелационен бе депутатът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР