Абсолютно сама синоптичката Деси Банова-Плевнелиева отглежда новороденото си бебе, пипе

...
Абсолютно сама синоптичката Деси Банова-Плевнелиева отглежда новороденото си бебе, пипе
Коментари Харесай

Деси Банова гледа бебето сама

Абсолютно сама синоптичката Деси Банова-Плевнелиева отглежда новороденото си бебе, пипе в. “България Днес”.

Настоящата брачна половинка на президента Росен Плевнелиев не желае да се довери на помощта на бавачки и без непозната помощ обгрижва 5-месечния си наследник Йоан. Момченцето се появи на бял свят на 1 октомври предходната година и изцяло е превзел всекидневието на семейство Плевнелиеви. Още с раждането Банова била безапелационна, че сама ще си гледа децата и не дава да се спомене за намесата на бавачки в грижите за малчуганите. Тя се доверява единствено на брачна половинка си и майка си Лили, които я анулират в развъждането на Йоан.

Банова реши да слезе от ефир доста преди да й проличи коремът, за разлика от своите колежки Никол Станкулова и Гери Малкоданска, които макар бременността си до последно водеха прогнозата за времето. Въпреки че от дълго време са минали през първите трепети на родителството, Банова и Плевнелиев не се отделят от бебето. От първия си брак Деси има щерка Йоана, а Плевнелиев - двама синове.

“Аз кърмя, а кърменето оказва помощ за фигурата на дамата. Освен това се храня здравословно, върша извършения с бебето и виждам да съм активна”, показа Банова месеци откакто роди.

Само преди дни русокоската чукна 39 година, само че не спретна обилен ваучър, а си остана у дома. Синоптичката се оправда с непрестанните грижи за сина си. Тя показа, че бебето й отнемало цялото време и мъчно се заангажира с други действия. “Благодаря от сърце на всички за прелестните пожелания! Извинете ме, че не давам отговор персонално, само че с бебчо е малко трудничко. Трогнахте ме до сълзи и ми стоплихте душата! Нека да ви се връща цялата тази положителна сила! Много обятия от мен!”, написа Деси дни след празника си в мрежата. Това даде мотив за мнения, че Деси не е чествала празника си и не се употребява от материалните богатства на брачна половинка си, като отхвърля да наема помощници в развъждането на детето си.

Любопитен факт е, че и двете деца на Деси Банова са кръстени на св. Йоан. “Винаги съм харесвала това име и за момче, и за момиче. В началото доста се чудех, тъй като в действителност е малко необичайно Йоанна и Йоан, само че го споделих с Росен и той доста го хареса”, описа Банова. И добави: “При разнообразни визити и във Франция, и в Германия, влизайки в катедрала, първото нещо, което виждах, беше св. Йоан. Най-интересното е, че Йоан се роди на 1 октомври, когато се празнува св. Йоан Кукузел и в действителност той си пристигна с името”. Според синоптичката има Божия интервенция в избора на имената на децата й.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР