Абсолютно осъждаме ужасяващите атаки на Русия срещу гражданската инфраструктура в

...
Абсолютно осъждаме ужасяващите атаки на Русия срещу гражданската инфраструктура в
Коментари Харесай

Руското посолство: Руските военни не нанасят удари срещу жилищни сгради

" Абсолютно осъждаме ужасяващите офанзиви на Русия против гражданската инфраструктура в Украйна, които отнеха живота на доста хора в Днепър и на други места. България ще продължи да поддържа Украйна и нейния народ ", се посочваше в позиция на Министерство на външните работи, публикувана в Туитър. 

 

" На 14 януари т.г. консултант на администрацията на украинския президент А.Арестович намерено съобщи, че част от блока в град Днепропетровск се е срутила заради попадането на свалената от украинската Противовъздушна отбрана ракета. С оглед на това спекулациите за виновността на Русия в гибелта на мирните поданици считаме за искрено подвеждащи и нямащи нищо общо с действителността ", показаха от съветското посолство у нас. 

 

" За следващ път бихме желали да подчертаем, че съветските военни не нанасят удари против жилищни здания и обществена инфраструктура на Украйна, за разлика от употребяващите терористични способи ВСУ, които не престават да избиват целеустремено личното население и да водят страната си към цялостно заличаване ", допълниха от ведомството на формалната си страница във фейсбук.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР