Абсолютно нормално е да се постави въпроса за смяната на

...
Абсолютно нормално е да се постави въпроса за смяната на
Коментари Харесай

Митко Янчев от ВМРО-ДПМНЕ поиска ново ръководство на партията

Абсолютно обикновено е да се сложи въпроса за промяната на управлението на ВМРО-ДПМНЕ. Дойде време за този въпрос . Това са следващите изгубени избори, четвърти под ред - изгубиха локалните, изгубиха референдума, изгубиха президентските, а в този момент и парламентарните избори.

Това сподели един от членовете на ВМРО-ДПМНЕ Митко Янчев откакто неговата партия загуби предварителните парламентарни избори, заяви БГНЕС.

Като цяло това е една неприятна политика и неприятно управление на ВМРО-ДПМНЕ. Трябва да има приземяване на управлението , в това число и смяна. Това са нещата. Няма друго, съобщи Янчев.
 Македония гласоподава на първи парламентарни избори, откогато добави
Македония гласоподава на първи парламентарни избори, откогато добави " Северна "

Социологическите изследвания сочат, че нито една партия няма да получи болшинство

Според него политическата обстановка е " много жалка, както за ВМРО-ДПМНЕ, по този начин и за спечелилата даже с малко СДСМ , тъй като и двете партии са получили малко гласове. Нашата партия от 470 000 падна на 320-340 000. Дори към 300 000. Тази цифра сама по себе си потвърждава, че нещо не е наред.

Кметът на Кавадарци изиска колкото е допустимо по-бързо да бъде образувано държавно управление, с цел да може страната да действа обикновено при всевъзможни условия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР