Абсолютно нестандартен, интересен, цветен, вълнуващ и провокативен - бруклинският фронтмен

...
Абсолютно нестандартен, интересен, цветен, вълнуващ и провокативен - бруклинският фронтмен
Коментари Харесай

SKY WHITE TIGER пристига за първи път в България

Абсолютно ексцентричен, забавен, пъстър, трогателен и провокативен - бруклинският фронтмен и продуцент Louis Schwadron (Луис Шуадрън), прочут още с артистичният си солов план SKY WHITE TIGER ще изненада почитателите си у нас за първи път на 20 септември в столичния клуб “Терминал 1”. Изключителен мулти-инструменталист, който впечатлява с осъществяванията си и на валдхорна - Louis Schwadron с лекост размива границите сред фикция и действителност в музиката си.

С впечатляваща автобиография - с магистърска степен от най-престижното учебно заведение по изкуства в света - Julliard School, сега той е щатен композитор в Nylon Studios NYC, чийто изпълнителен шеф го назовава "единственият музикант с толкоз сила и тонове опит, работещ с гениите на музиката ". Той е измежду малцината видяни и свирили на цели турове, а и в записите на албуми на международни звезди като David Bowie, Radiohead, Elton John, Sufjan Stevens, Grizzly Bear, The Polyphonic Spree и доста други. За гостуването си у нас Louis Schwadron е подготвил неповторим, електронен, тайнствен сет, с който ще показа плана SKY WHITE TIGER и последният си албум “Invisible City”.

От София ще започва неговото европейско турне с посетител музикант също толкоз забавният и впечатляващ барабанист – Michael McQuilken (от групата Odysseus Finn), с която е идвал в България. Самият Майкъл е музикант, публицист, режисьор, някогашен барабанист на Amanda Palmer. Работил е и с други известни реализатори като Wayne Coyne (Flaming Lips) и Jeffery Zeigler (Kronos Quartet). Завършил е театрална постановка в влиятелния Yale School of Drama, а напоследък се е фокусирал върху това да написа мюзикъли и съвременни опери. Определено на 20 септември в “Терминал 1” ще бъде повече от забавно.

Очаква ни едно модерно, друго, артистично, ексцентрично, музикално, образно, електронно, аукустично и органично шоу с детайли на кино и спектакъл и на първо място доста положително! Нюйоркчанинът Louis Schwadron има вяра в силата на позитивното мислене и е актьор - в цялостния смисъл и искра на думата. Преди SKY WHITE TIGER вечерта ще открие една от най-чаровните и нежни наши изпълнителки – DESY (от Phuture Shock и Sеntimental Swingers). Тя ще показа авторска музика в навечерието на илизане на новият й първи авторски албум. Преди малко повече от месец DESY пусна и видео към една от песните в него със заглавие “Misery”.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР