Абсолютно изненадващо и невероятно обръщение направи израелският премиер Бенямин Нетаняху

...
Абсолютно изненадващо и невероятно обръщение направи израелският премиер Бенямин Нетаняху
Коментари Харесай

Израелският премиер с безпрецедентен жест към иранския народ

Абсолютно изненадващо и необикновено послание направи израелският министър председател Бенямин Нетаняху към иранския народ. Той стори това посредством особено видео, което разгласява в персоналния си профил във Фейсбук.
Сподели с товите другари
Във видеото Нетаняху разгласи, че Израел ще направи специфичен уебсайт на фарси, в който ще показа израелския софтуерен опит в потреблението на вода. " Ще покажем на иранските фермери по какъв начин да употребяват още веднъж отпадъчни води ", съобщи твърдо Нетаняху, наблягайки, че Израел употребява наново до 90% от отпадъчните си води - повече от която и да е друга страна в света.
Израелският министър председател цитира оценката на ирански метеоролози, че 96% от популацията на страната страда от суша в някаква степен. И добави, че съгласно някогашният ирански министър на земеделието Иса Калантари 50 млн. иранци ще бъдат принудени да изоставен домовете си поради климатичните промени. Нетаняху акцентира, че милиони деца в Иран страдат поради некомпетентното и разбойническо потребление на жизненоважни запаси от страна на иранския режим.
" Иранският режим крещи: " Смърт на Израел ". Ние отговаряме: " Живот за иранците ". Иранците са положителни хора и не би трябвало да се изправят против този нечовечен режим сами. С вас сме ", приключи Нетаняху.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР