Абсолютният новак в професионалния футбол Крумовград ще изиграе още четири

...
Абсолютният новак в професионалния футбол Крумовград ще изиграе още четири
Коментари Харесай

Екзотика: Крумовград ще играе контрола с нигерийски тим

Абсолютният дилетант в професионалния футбол Крумовград ще изиграе още четири контролни срещи до началото на шампионата във Втора лига, един от които с нигерийски отбор, оповестиха от клуба за Българска телеграфна агенция. Крумовградчани стартират своята трета подготвителна седмица и към този момент трети ден са на лагер в Банско. До момента " жълто-сините " от Източните Родопи изиграха единствено една инспекция - проваляне с 2:3 от дубъла на Лудогорец.

Идния четвъртък е тяхната втора контрола против Академия Пандев. В неделя пък ще се състои евентуално и първата междуконтинентална контрола в историята на футбола в Крумовград. Новаците ще играят с нигерийския Мавлон, който също идва на подготовка в Банско. Докрая остават инспекциите с втория тим на ФК ЦСКА 1948 (6 юли) и със Септември (Симитли) на 8 юли.

" Много съм удовлетворен от работата ни досега. Отборът има капацитет. Изграждаме една доста постоянна група - сплав сред млади и опитни футболисти. Доволен съм и от първата контрола с Лудогорец II. През първото полувреме водехме с 2:0, играхме доста подредено и дисциплинирано. През второто полувреме с многото смени организацията се наруши, само че аз съм удовлетворен, тъй като не се целим в резултати по време на подготовката ", сподели старши треньорът на крумовградчани Акис Вавалис.

По отношение на селекцията, той изясни, че отборът е съвсем окомплектован, като се търсят хора на една или най-много две позиции.
 БФС даде лиценз на още пет клуба, към този момент са ясни всички 18 тима във Втора лига
БФС даде лиценз на още пет клуба, към този момент са ясни всички 18 тима във Втора лига

Това оповестиха от Лицензионната комисия час преди началото на жребия за новия сезон
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР