Абсолютният доминатор в мъжките алпийски ски в последните години Марсел

...
Абсолютният доминатор в мъжките алпийски ски в последните години Марсел
Коментари Харесай

Хиршер призна, че може да се откаже от ските

Абсолютният доминатор в мъжките алпийски ски в последните години Марсел Хиршер призна, че може би е взел участие в последния си сезон в Световната купа. Австриецът завоюва за рекорден осми път Големия бистър глобус, като има и 12 глобуса от другите дисциплини, с което общата му численост изравни върха на американката Линдзи Вон от 20.

Хиршер завоюва и купата в слалома на Световното състезание в Оре по-рано тази година, само че призна, че това може би е бил последният му сезон на пистата, защото се усеща “много, доста изтощен ”. “Вече 10 години съм част от кервана на Световната купа. Искам да видя по какъв начин ще се усещам при започване на лятото и дали ще е допустимо физически и душевен да имам още един толкоз мощен сезон. Определено чувствам, че към този момент съм на 30, а не на 18. Искам да съм в битката за Големия глобус, само че за това би трябвало в действителност да си на 100 % ”, показа той на конференция във Виена.

Хиршер добави, че сега възможностите дали да продължи или откаже са “49-51 ”, само че не посочи кой вид има леко преимущество. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР