Абсолютни измислици. Ето, казвам, дал съм ти на теб 100

...
Абсолютни измислици. Ето, казвам, дал съм ти на теб 100
Коментари Харесай

Борисов за Божков: Какво ме занимавате с какво е казал един изнасилвач?!

Абсолютни измислици. Ето, споделям, дал съм ти на теб 100 млн. лв.. Това значи ли нещо? Не съм взел нито един стотинка нито аз, нито партията от него. Заклевам се във внуците си и в живота си. Това сподели пред "Дневник " два часа след публикуването на информацията за сигнала на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от до прокуратурата министър председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година

Той се опита да изясни изказванието на обвинения предприемач, че е предал към него и финансовия министър над 60 млн. лв. за три години, с образец, че може да съобщи, че е дал на репортера на "Дневник " 100 млн. лв. и че това не означавало нищо.

Борисов: Да пукна, в случай че и една стотинка съм взел от Божков - черпил ме е пура. Дойде при мен с шефовете на БТВ!

Премиерът отхвърли да дава отговор на повече въпроси с репликата "какво ме занимавате с какво е споделил един изнасилвач " (сред всички 18 обвинявания, които прокуратурата повдигна на Божков в последните месеци има и за опит за изнасилване).

Борисов не разяснява нищо за финансовия министър Владислав Горанов, който е посочен в сигнала като главния човек, през който Божков е получавал указания какво да прави и на който плащал непосредствено.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР