Абсолютна полицейска репресия беше демонстрирана с участието на министър-председателя и

...
Абсолютна полицейска репресия беше демонстрирана с участието на министър-председателя и
Коментари Харесай

Атанасова: Петков и Рашков са форсмажоретки на Божков

Абсолютна полицейска принуда беше демонстрирана с присъединяване на министър-председателя и министъра на вътрешните работи. Петков и Рашков са форсмажоретки на Божков.

Това сподели пред бТВ тази заран ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова след ареста на Бойко Борисов, ПР-а му Севдалина Арнаудова и някогашния финансов министър Владислав Горанов.

Арестът е безусловно незаконосъобразен и нелегитимен. Освен това се оказа, че проверяващите служители на реда са в Министерски съвет, а Бойко Рашков размахва част от преписката, най-малко по негови данни. Казвам ви, Министерство на вътрешните работи има професионално и политическо управление, Министерство на вътрешните работи е деполитизирана – никой не може да рови в досъдебни производства, това е скандално, съобщи още Атанасова.

Засегнатите ще потърсят своите права, добави ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС.

По думите на Атанасова на 100-я ден от ръководството на това „ аматьорско” държавно управление, тя има най-малко 100 въпроса, на които не ѝ е отговорено и рецесии, през които не може да преведе обществото. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР