Абсолютна, безусловна, безгранична – такава може да бъде само обичта

...
Абсолютна, безусловна, безгранична – такава може да бъде само обичта
Коментари Харесай

Любов за всички жени - да подарим ухание в месеца на жената

Абсолютна, безусловна, безгранична – такава може да бъде единствено обичта сред майка и щерка. Майката постоянно ни подарява с топлота и чувство за сигурност. Уверява ни, че каквото и да се случва, всичко ще бъде наред. Поднася ни чай, когато не се усещаме добре и ни поучава, когато не сме задоволително уверени. Майката е в положение да ни подтикне да изпитваме детинско удивление към живота с всеки собствен жест и да накара света да спре за миг и да стане хубав.

Всяка жена се образува като персона, като взима образец от най-важния човек в живота си - от майка си. Наследяваме от майките си по какъв начин те гледат на себе си и на света. Те слагат цената, която по-късно порасналото момиче построява за себе си. И въпреки от време на време взаимоотношенията майка-дъщеря да минават през известни компликации и премеждия, двете постоянно търсят път една към друга, тъй като, без подозрение, образуват най-хубавия екип! Жената преди всичко е щерка преди самата тя да стане майка.



Важно е да помним, че всяка майка отглежда и възпитава щерка си по най-хубавия метод, на който е способна. Не забравяйте това, даже когато тя бърка. Затова - възползвайте се от всяка опция да прегърнете майка си, обадете й се и засвидетелствайте обичта си с дребен жест всекидневно!

От Sephora ни приканват да проявим обич към себе си и към най-близките за нас дами с акцията им " Любов за всички дами ". В началото на най-женския месец, можем да подарим внимание и грижа с прелестно благоухание, което е комплимент за всяка модерна дама. В интервала 5-8 март ще можем да се възползваме от неустоима оферта - 100 мл обичани марки парфюми ще бъдат на цената на 50 мл!



Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР