Абсолютен куриоз се случи с председателят на НЗОК Станимир Михайлов.

...
Абсолютен куриоз се случи с председателят на НЗОК Станимир Михайлов.
Коментари Харесай

Куриоз: Шефът на НЗОК подаде оставка, после я отгелги

Абсолютен куриоз се случи с ръководителят на НЗОК Станимир Михайлов. През декември той подаде оставка, която през днешния ден беше импортирана в Народното събрание за разглеждане. От ПП-ДБ оповестиха, че това е неприемливо и вкарванео на изключителната точка не би трябвало да се случва, а шефът на НЗОК не би трябвало да подава оставка.

След бурни диспути и отбрана на Михайлов от страна на ПП-ДБ, малко преди 10:00 часа той реши да отдръпна оставката си.

„ Ето по този начин работи мафията в България. Оставката е персонален акт, тя не се подава от депутати. Кой от тази зала се обади на Станимир Михайлов да си отдръпна оставката? Ако той си е отдръпнал оставката, тъй като някой му е споделил, значи е подвластен “, съобщи от трибуната на Народното събрание ръководителят на здравна комисия проф. Костадин Ангелов. Депутатът от ГЕРБ-СДС съобщи, че още през днешния ден ще подадат сигнал, тъй като би трябвало да се проверява под чии напън Михайлов е отдръпнал оставката.

Хамид Хамид от Движение за права и свободи съобщи, че откакто точката е импортирана за разискване то би трябвало да бъде гласувана. От ПП-ДБ желаеха отмора, с цел да може „ правния проблем “ да бъде решен. 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР