Абсолютен консенсус за нуждата от актуализиране на държавния бюджет. Това

...
Абсолютен консенсус за нуждата от актуализиране на държавния бюджет. Това
Коментари Харесай

Пълен консенсус: Бизнесът подкрепи кабинета за актуализацията на бюджета

" Абсолютен консенсус " за потребността от актуализиране на държавния бюджет. Това регистрира като резултат от извършена с работодателски и браншови организации среща министърът на стопанската система Кирил Петков.

34 нови хрумвания са обрисувани, които да оказват помощ на бизнеса да преодолее провокациите на нова Коронавирус рецесия , респективно локдаун. Такъв резултат регистрира Петков по време на брифинга си пред медиите, който се забави с час над уговореното. А срещата занапред продължавала, като щели да се обрисуват още нови цели.

" Ако няма незабавна актуализация на бюджета, всички тези сектори са под голям риск. Особено ресторантьорският и хотелиерският. Ако ги затворим заради това, че здравната обстановка го изисква, без тези средства за тях това ще е пагубно ", съобщи икономическият министър.
 Пенсии, ограничения за бизнеса и здравни разходи: Актуализацията на бюджета бе показана в Народно събрание
Пенсии, ограничения за бизнеса и здравни разходи: Актуализацията на бюджета бе показана в Народно събрание

Асен Василев аргументира настояването им

Една от концепциите, която е била посрещната добре и от двете страни, е интензивна акция по поощряване на имунизацията. За да даде образец, страната би помислила за това чиновниците от администрацията, които работят с доста хора, да бъдат точно една от първите и съществени цели на тази акция. Не се планува обаче въвеждане на наложително имунизиране. Не се планува и противоположният метод - финансови или други тласъци за слагане на ваксина.

Предвижда се още страната да има доста по-точни критерии, с цел да вкара рестриктивни ограничения. Така да вземем за пример ще бъдат обособени много по-малки като размер зони, като при повишаване на заболеваемостта ще се затваря единствено там, а не в целия район или област, както е до момента.

Петков разяснява и: " Последното нещо, от което се опасявам, е оставка. Но нещата, които вършим всекидневно, са доста значими. Има Конституционен съд, който ще вземе решение. Много хора биха се радвали да си подам оставката, да вземем за пример тези, които.
 Нужна е актуализация на бюджета за подкрепяне на бизнеса, съгласно ССИ
Нужна е актуализация на бюджета за подкрепяне на бизнеса, съгласно ССИ

Ако не се реализира това ще докара до увеличение на безработицата
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР