Абсолютен хит в интернет стана компания българи, които отишли в

...
Абсолютен хит в интернет стана компания българи, които отишли в
Коментари Харесай

Луди! Българи отидоха в сърцето на Ирма, за да празнуват рождени дни!

Абсолютен шлагер в интернет стана компания българи, които отишли в Маями, с цел да отпразнуват рождените дни на трима от тях в разгара на урагана. Във видео, излъчено по Нова тв, те декларират, че са организирали ваучър в града в щата Флорида особено поради "Ирма ". Българите описаха, че ураганът по никакъв метод не е развалил настроението им. "Изкарахме бурята в хотела, без ток, без интернет. Имаше задоволително храна и вода. 
Беше ни радостно, не ни беше боязън. При нас не беше доста шумно. Изкарахме си доста добре в действителност ", описват те. "Единственият проблем, който имахме, бе, че трябваше да минем на генератори, което спря достъпа до интернет ", разяснява един от купонджиите.
Стихията умъртви минимум 11 души в Щатите, съобщи Ройтерс. Някои били смазани от паднали дървета, а други се удавили. На Карибите бедствието аргументи гибелта на над 40 души, напомня ТАСС. Ирма отслабна до тропическа меланхолия, само че продължава да носи мощни ветрове и проливни дъждове. Големи наводнения се чакат в Тенеси и Кентъки.
Американските синоптици оповестиха, че Ирма е най-разрушителният вихър в историята на Съединени американски щати. Щетите, нанесени от Харви в Тексас и Ирма във Флорида, доближават рекордните Щатски долар 290 милиарда Възстановителни работи започнаха във Флорида, където рекордните над 6,3 млн. души бяха евакуирани, а повече от 16 млн. останаха без ток. 60% от Флорида е без електричество.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР