АБОРТЪТ НЕ Е УБИЙСТВО. ТОЧКА. Мина достатъчно време, за да

...
АБОРТЪТ НЕ Е УБИЙСТВО. ТОЧКА. Мина достатъчно време, за да
Коментари Харесай

Как смееш да се разпореждаш с утробата си, жено!?

АБОРТЪТ НЕ Е УБИЙСТВО. ТОЧКА.

Мина задоволително време, с цел да считам, че към този момент всички сте се срещнали с умопомрачителния текст, в който се твърди, че утробите на дамите не са… на дамите, че вагините ни са благосъстоятелност на Господ? (или на мъжете) и че би трябвало да подлежим на смъртно наказване, в случай че решим, че може да се разпореждаме с телата си.

И съм меко казано ядосана. И меко казано отвратена. И даже не ми стигат думите, с цел да изразя какъв брой сбъркано и неверно е всичко това. Във въпросния текст, написан от основен редактор на известна медия, женските полови органи биват съпоставени с гараж. Как, видиш ли, един мъж няма право да отбрани гаража си с пушка, в случай че някой е влезнал с щурм, само че дамите имат право да вършат аборти? Ама по какъв начин по този начин? Как по този начин дамата ще има право да взема решение какво да се случва в утробата ѝ?

 вътрешност аборт Thinkstock

Аз ще се опитам да ви показва нещата по този начин - представете си, че си живеете спокойно и умерено в красивата си къща и някой чужд изненадващо се нанесе да живее у вас. Без да ви пита, без да имате визия кой е, без да сте дали единодушието си за това. Няма по какъв начин да стане, нали?

Оказва се, че никой не може да пристигна да живее в къщата ви без вашето единодушие, само че от дамите се чака наложително и непринудено да предлага вътрешностите си като дом на нов живот, който в 95% от случаите ще раздра гениталиите им, до момента в който се пробва да излезе 9 месеца по-късно.

Казват, че домът е крепостта на индивида, само че някак се оказва, че тялото на дамата е вакантно място, с което мъжете би трябвало да имат право да се разпореждат както намерят за добре?

 вътрешност аборт Thinkstock

Да, бременността е нещо хубаво. Зараждането на нов живот е прелестно. Да имаш дете е благополучие, НО изборът дали и по кое време това да се случи ТРЯБВА ВИНАГИ да бъде на дамата. Не на мъжа, не на Господ и сигурно не редактор, в която и да е медия.

Ако дамите са убийци, тъй като от време на време вземат решение да създадат аборт и да отстранен от себе си ембрион, който до неотдавна е бил яйце, представете си какъв геноцид против цялото човечество правят всекидневно милиони мъже по света, които се отдават на личните си милувки, а следствието от тяхното наслаждение (милиони сперматозоиди, които биха могли да се трансфорат в човек), просто отиват... в някоя мокра кърпичка или в канала... Съжалявам за цветущото пояснение, само че почтено ли е това? За това ще се желае ли смъртно наказване? Не мисля.

Ако си жена и четеш това, запомни едно - това тяло е твое. Никой няма правото над него, никой няма правото даже на част от него. Гърдите са си твои, утробата ти също. Това е тялото, което е подслонило душата ти, то към този момент е заето, заето е от самата теб. Ти живееш в него. И не си задължена да допускаш който и да било в него, в случай че не си дала единодушието си за това!

 вътрешност аборт Thinkstock

Прочетете още:
Маршът на незадоволените дами Порокът да бъдеш млад, благополучен и талантлив… От високо се пада неприятно, а от рухване никой не е застрахован
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР