Абониран съм за заплахи откакто се занимавам с обществена дейност“,

...
Абониран съм за заплахи откакто се занимавам с обществена дейност“,
Коментари Харесай

Бачийски: Абониран съм за заплахи

„ Абониран съм за закани откогато се занимавам с социална активност “, сподели пред бТВ Константин Бачийски от „ “ по отношение на контрола на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “.

Във вчерашния ден стана ясно, че основни чиновници на БАБХ са били заплашвани.

„ Натискът, който има за „ Кап. Андреево “ не е единствено в този момент – той е невиждан. Той е от страна на мафията върху цялата държавна администрация, която се пробва да се опълчи “, счита Бачийски.

За себе си той изясни, че се самоохранява. Предприел е нужните стъпки, с цел да ускори бдителността. „ Човек, който се пробва да пази публичния интерес и когато не може да бъде платен, нормално става неуместен. Получавам съм закани и за Росенец “, сподели Бачийски.

Той разяснява, че финансовата част на проблема с „ Кап. Андреево “ единствено един от проблемите и добави, че в този момент се връщат доста повече камиони, чиято стока има наличие на пестициди.

„ Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г би трябвало да отговори къде е бил през последните 10 години, че е позволил това да се случи. Това няма по какъв начин да се случва без чадър и защита на най-високо равнище “, счита Бачийски
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР