Абонатите на Топлофикация София вече могат да проследят в реално

...
Абонатите на Топлофикация София вече могат да проследят в реално
Коментари Харесай

Клиентите на „Топлофикация София” виждат потреблението в реално време

Абонатите на „ Топлофикация София ” към този момент могат да проследят в действително време потреблението на топлинна сила в парцела и етажната благосъстоятелност, за които имат регистрация в „ Моят портал ”, както и да получат данни за фактурираната сила и годишно равнене при тези, които са на планиран доклад, оповестиха от сдружението.

Услугата, която дава опция за мониторинг, ще бъде налична за всички консуматори, захранвани от ТР „ София ” и ТР „ София Изток ” и част от ТР „ Земляне ”. Абонатните станции в тези региони към този момент са присъединени към системата за ръководство и наблюдаване SCADA, по която „ Топлофикация София ” работи интензивно през последните три години.



Ползвайки новата функционалност, клиентите ще могат да конфигурират предоставяните данни за парцелите, регистрирани в профила им в „ Моят портал ”, съгласно определени от тях критерии, да наблюдават и съпоставят месечното и годишно ползване, както и да изтеглят определената информация в табличен тип на лично електронно устройство.



Клиентите ще имат информация и за температура на подаващата вода от топлоизточника, заложената и настояща температура на водата за отопление и БГВ, външна температура на въздуха и показанията на топломера в абонатната станция, прецизират още от сдружението.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР