Абонаментни карти за новия сезон пуска в продажба Етър, съобщи

...
Абонаментни карти за новия сезон пуска в продажба Етър, съобщи
Коментари Харесай

Етър обяви цените на карти и билети, само за ЦСКА-София и Левски няма да има промяна

Абонаментни карти за новия сезон пуска в продажба Етър, заяви административният шеф на клуба Страцимир Тинчев. Желаещите да си закупят абонаментни карти би трябвало да показват в канцеларията на клуба на стадион „ Ивайло “ до идната сряда фотография, дата на раждане и трите си имена. Притежателите на карти от предишния сезон няма потребност да носят фотография. Картите ще са персонални и не могат да бъдат преотстъпвани.

Цената на карта за възрастен за целия сезон е 80 лв.. Младежи на възраст от 10 до 18 години и пенсионери над 65 години ще заплащат по 40 лв. за карта. За лица със специфични потребности картите са по 30 лв.. ВИП картите костват по 600 лв., като с изключение на място в ложата обезпечават паркинг, кетъринг и наблюдение на срещите на тима като посетител. Притежателите на карти ще получават и отстъпка от 10 % във фенмагазина.

Етър дефинира и нови цени на билетите за мачовете, като има смяна в клубната политика. В деня на мача цената им ще е 10 лв., само че всички билети, купувани от предварителна продажба, ще костват по 7 лв.. По 10 лв. и в предварителната продажба ще костват единствено билетите за семействата на ЦСКА-София и Левски (София). Децата на възраст до 10 години ще гледат дуелите на етърци гратис, както и до в този момент, само че наложително с компаньон и декларация.

Футболистите от представителния тим на Етър са чисти от Covid-19. Това стана ясно след извършените наложителни проби за ковид, които се оказаха негативни. Така старши треньорът Петко Петков ще може да разчита на всички картотекирани в първия състав играчи за първото посещение на Царско село като се изключи осъдените Пехливанов и Кацаров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР