Абонаментната услуга ще дойде и за мобилни устройства.Вчера разбрахме за

...
Абонаментната услуга ще дойде и за мобилни устройства.Вчера разбрахме за
Коментари Харесай

Фил Спенсър: Xbox Game Pass ще дойде за всяко устройство

Абонаментната услуга ще пристигна и за мобилни устройства.
Вчера разбрахме за проектите на Microsoft във връзка с Xbox Game Pass. Това стана, с помощта на думите на шефът на гейминга в компанията Фил Спенсър. Сега разбираме повече за концепциите му (посредством Gamestop), изразени още веднъж по време на конференцията, проведена от Barkleys.

„Когато мислите за методите, по които да стигнете до потребителите с това наличие, при което неговото само компютърно устройство е Android телефона му, вие си задавате въпроса: „Какви са всички способи, по които той заплаща за наличие през днешния ден?“, изяснява Спенсър. „На първо място, ние би трябвало да сме сигурни, че доставяме гратис наличие от международна класа, само че търсим също и абонамента, като една надалеч по-ниска преграда за основаването на библиотека със наличие. Именно тук се появява Xbox Game Pass. Той започва на конзоли, ще пристигна за PC и вероятно един ден – за всевъзможен вид устройство. Ние започваме с клиентите ни на Xbox. Но в случай че желаете да видите същинските ни цели, които гоним тук, би трябвало да погледнете на това, като на бизнес модел, който търси задоволяването на желанията на милиарди хора, не на стотици милиони, както мислят обичайните търговци“.

Какъв тъкмо може да е метода да се реализира концепцията на Microsoft, Спенсър не разкрива, само че евентуално това да е посредством Project xCloud, стрийминг услугата, която компанията показа неотдавна. В демонстрацията ѝ при анонса беше показано демо, в което Forza Horizon 4 върви напълно безпрепятствено на смарт телефон.

„Най-интересния намек обаче тук е, че Microsoft може да потърсят метод да внесат Game Pass към PlayStation и Nintendo устройства. Коментарите на Спенсър не се лимитират до „конзола, PC, а по-късно и мобилно устройство“, а той ясно декларира „всяко устройство“, разяснява Джеймс Батчелър от GamesIndustry. Това звучи много невероятно, имайки поради какъв брой ревниво Sony пази територията си, а и японците имат PlayStation Now. Дали пък не може да се случи въпреки всичко, следва да забележим в бъдеще.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР