Абитуриентският бал – едно от най-красивите изживявания за всеки млад

...
Абитуриентският бал – едно от най-красивите изживявания за всеки млад
Коментари Харесай

Вижте някой от родните звезди като абитуриенти

Абитуриентският бал – едно от най-красивите преживявания за всеки младеж. В България те се честват обичайно охолно, шумно и с доста веселби. 
Тази година нещата стоят много по-различно за всички зрелостници. Пандемията промени проектите освен на учениците от 12 клас, само че и на процедура на всички хора по света. 

Българските зрелостници са уверени в едно – бал ще имат. Под една или друга форма, само че ще изпратят тези 12 години. Някои пък споделиха, че ще създадат и огромно събиране, само че сигурно ще изчакат да мине още време.

Някои БГ звезди взеха решение да споделят спомените си към тези другояче прелестни дни. Вижте ги в канала във vbox7:

Луиза Григорова , която е бременна и чака първата си рожба, показа кадър от абитуриентската си вечер. 

" Да! Това съм аз, преди тъкмо 11 години, на моя бал и защото това е доста дълго чакана и бленувана вечер за множеството възпитаници, а тази година балове няма ", написа младата надарена актриса към фотографията.

Тя обаче продължава с описа:

" Моят бал мина без клаксони и повдигане на звук, старах се да бъда извънредно елегантна и обрана освен като визия, само че и като държание. Разбира се след формалната част и ресторанта, в дискотеката се разви бясно парти  и е реалност, че е една от дребното вечери в живота ми, които съм запомнила ", приключва Луиза.
               

A post shared by (@luiza_grigorova_makariev) on May 24, 2020 at 8:11am PDT

Дъщерята на Гала също показа спомен от своята бална вечер. Към красивата фотография Мари Константин е написала:

" Моят бал беше преди цели четири години... *лелееее, по кое време минаха*, аз желаех да съм с дънки, мама не беше възхитена и направихме компромис- бях с най- вълшебния гащеризон, основан от обичаният ми български дизайнер. Аз не желаех да се групирам с родственици, тате искаше и отново направихме компромис- събрахме се... щастлива съм, че го отпразнувах както би трябвало, тъй че благодаря, мамо и тате. Спомням си, че на открито валеше- май месец... Ето го преимуществото на бал през лятото. "
               

A post shared by (@marie.konstantin) on May 24, 2020 at 8:24am PDT

Друга прелестна българка си спомня за бала – Диляна Попова .

" От времето, когато нямаше селфита, нямаше лайкове и всичко ни харесваше... Снимахме се с апаратчета и евентуално след тази фотография съм дала моето на майка ми да го пази, тъй като тогава се забавлявахме без залепен за ръката телефон. Тук съм с мама, тате и моя джентълмен Финчи, който срещнах в Техникума по облекло и е един от най-добрите ми другари и до през днешния ден... Спазих и традицията на Пепеляшка - розова рокля и прибиране боса... ", споделя Попова.
               

A post shared by (@dillyanapopova) on May 24, 2020 at 8:00am PDT

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР