Абитуриенти от Пловдив поканиха класната си на бала по изключително

...
Абитуриенти от Пловдив поканиха класната си на бала по изключително
Коментари Харесай

Абитуриенти от Пловдив “проиграха“ парите за подаръка на класната си, наложи се да извършат “кражба“

Абитуриенти от Пловдив поканиха класната си на бала по извънредно автентичен метод. Възпитаниците на Френска езикова гимназия „ Антоан дьо Сент-Екзюпери “ от 12 „ в ” клас са снимали късометражен филм със сюжети, направен от Албена Памукова, която е част от класа.
Прочетете още
Учениците описаха пред TrafficNews , че поканата им съставлява филм, който ни води в бъдещето.

„ Първата сцена на кино лентата ни води в бъдещето през 2085 година, където няколко девойки от нашия клас, които към този момент са възрастни, само че и съвременни, си спомнят по какъв начин се е наложило да крадем подаръка на класната ни, тъй като момчето, което е събирало парите за подарък ги е проиграло ”, споделя зрелостникът Петър Драмов.

Във втората част от кино лентата излиза наяве, че ученикът проиграва парите, а неговите съученици стартират да мислят проект по какъв метод да възвърнат изгубената сума и да съумеят да закупят подарък на класната ръководителка госпожа Цвета Иванова. В този миг обаче една от участничките във кино лентата предлага гениалната концепция, а точно - да извършат кражба.

Третата сцена от кино лентата към поканата ни демонстрира по какъв начин учениците влизат с щурм в обект и стартират да търсят движимости, което да откраднат, само че алармата в постройката се задейства и учениците бягат. Една от абитуриентките обаче демонстрира храброст и взема решение да остане и въпреки всичко да открадне нещо.

Докато останалите участници в кражбата се качват в колата и бягат от " местопроизшествието ", момичето отмъква кошница, в която в действителност се намира действителният подарък на класната им ръководителка и потегля да бяга след автомобила.

В края на касетата на бял екран излиза надпис „ Ще дойдете ли с нас на бала? ”, като представянето на кино лентата пред класната ръководителка е бил извънредно прочувствен миг, споделиха зрелостниците. Подаръкът, който в действителност са поднесли на госпожа Цвета Иванова е бил хубав часовник.

Вижте и кино лентата към поканата:



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР