Абе, трудно се зарежда пушката с този гипс. Мисля, че

...
Абе, трудно се зарежда пушката с този гипс. Мисля, че
Коментари Харесай

Кошмарен Инцидент С Един От Най-Известните Млади Български Актьори! Ето Снимка! Вижте Какво Е Неговото Състояние В Момента!

" Абе, мъчно се зарежда пушката с този гипс. Мисля, че довечера гърмях по-малко. Май един турчин остана жив ", пошегува се Кръстанов. Въпреки болката от счупването той още веднъж направи ослепителен облик, превъплъщавайки се в полуреволюционера-полуразбойник Гичо. След финалните реплики цялостен клас ученички се качи на сцената. Момичетата затрупаха Бойко Кръстанов, Красимир Василев, Асен Блатечки, Ивайло Христов, Петър Тосков, Венелин Методиев, Христо Пъдев, Симеон Алексиев и останалите звезди с хризантеми.



След което актьорите останаха още половин час, с цел да дават отговор на въпросите на публиката. " Г-н Блатечки, играете толкоз доста функции и в киното, и в театъра, не се ли обърквате ", попита юноша. " Не, другояче щях да пострадвам от шизофрения ", разсмя се артистът, който във " Възвишение " играе Димитър Общи.

Той описа, че в никакъв случай не не помни реплики. Всяка роля била запаметена в обособен " файл " в главата му като в компютър. " Просто го разтварям и всичко е наред ", изясни Асен Блатечки.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР