Абе какъв протокол, бе? И тя се потупва, тя носи

...
Абе какъв протокол, бе? И тя се потупва, тя носи
Коментари Харесай

Съпругата на Петьо Еврото - спомен с привкус на контрапротест

" Абе какъв протокол, бе? И тя се потупва, тя носи постоянно револвер. Ти би трябвало да си признателен, че си жив. " Това е прецизен откъс от думите на основателя на най-голямата компания за произвеждане на асансьори в България " Изамет " Илия Златанов, изречени пред камерата на неправителствената организация Антикорупционен фонд.
Думите са по адрес на Любена Петрова, брачна половинка на някогашния следовател Петър Петров, по-известен като Петьо Еврото.
Петрова беше известна от времето, известно под мотото " митинг – контрапротест " във връзка с правосъдната промяна в България. Тогава семейството ѝ беше Павлова, като тя беше началник на неправителствената организация " План Б " и водеше митинги против Христо Иванов, правосъдния министър във второто държавно управление на Бойко Борисов.
Тогава Павлова възропта против репортаж на Миролюба Бенатова за (контра)протеста. И се появи в утринния блок на Нова телевизия. " Той е марионетка на Иван Костов " – това беше главният лайтмотив на Любена Павлова против Иванов и неговите хрумвания, както и тези на ДСБ, за правосъдна промяна. Тези хрумвания не бяха осъществени и Иванов подаде оставка - припомнете си по какъв начин ТУК! Какво още говореше тя тогава и какво правеше – припомнете си в идващото видео:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР