АББ България е наградена с първо място в категорията „Работодател

...
АББ България е наградена с първо място в категорията „Работодател
Коментари Харесай

АББ избрана за работодател на годината от български кариерен форум


АББ България е наградена с първо място в категорията „ Работодател на годината” на премиите, проведени от форума „ Кариера в България. Защо не?”, оповестиха от пресофиса на софтуерен водач.

АББ бе определена за „ Работодател на годината” още в първото издание на премиите. Победителите са определени и оценени на база на тяхната работа и развиване в няколко съществени категории – „ Най-добра просветителна програма”, „ Най-добра стратегия за стимули”, „ Най-добра стратегия за кариерно развитие”, „ По-зелената компания”, „ Най-социално виновна компания”, „ Най-добро офис пространство” и най-голямата премия – „ Работодател на годината”.

Официалната гала се организира на 20-ти септември, като откриването стартира с тирада на президента на Република България господин Румен Радев. От страна на АББ премията бе призната от Уве Чирнер, шеф на индустриалните бази на АББ в гр. Раковски, и Виктория Чорбаджийска, Мениджър Човешки запаси за АББ България.

“Това е необикновено самопризнание за АББ и всички старания, които положихме последните няколко години. Инвестирането в професионалното развиване на нашите чиновници е надълбоко интегрирано в полезностите на компанията ни, а тази премия е доказателство, че го вършим по верния метод. Скорошен образец за развиването на нашия екип е и премията за трето място на Алесандро Салерно от индустриалната база в гр. Раковски в състезанието „ Следващо поколение” на „ Капитал”, показа Марсел ван дер Хук, изпълнителен шеф на АББ България.

Всички участници в най-голямата категория на премиите показаха своите действия и положителни практики за стратегии по водачество и ръководство, присъединяване в обществени действия, положителни практики в задържането и развиването на нови чиновници, както и просветителни планове, благоприятстващи развиването на чиновниците. Окончателната селекция от компании се прави оценка от жури на „ Кариера в България. Защо не?”, което включва експерти от най-различни области на бизнеса.

“Бих желала да благодаря на целия екип на отдел „ Човешки ресурси” на АББ България за тяхната изключителна работа и непрекъснатото рационализиране на процесите, дейното присъединяване в голям брой кариерни действия и мощните планове по брандиране на работодателя, осъществени през годината. Следвахме пореден работен проект и напъните най-сетне дават резултати,” показа Виктория Чорбаджийска, Мениджър ЧР в АББ България.

" Кариера в България. Защо не? " се провежда от асоциации Back2bg и „ Тук-там”, основани да осведомят българите в чужбина по отношение на кариерни благоприятни условия в България.

АББ разполага с два завода за артикули ниско и приблизително напрежение в гр. Раковски, един цех за артикули ниско напрежение в гр. Петрич и индустриална база за артикули високо напрежение в гр. Севлиево. Във Варна компанията има съвременна сервизна база за турбокомпресори, която обслужва клиенти от българското и румънското крайбрежие на Черно море. В София се намира основният офис на АББ България, както и развоен център за стъпателни регулатори за трансформатори. Към сегашния миг за компанията в България работят над 2 700 чиновници.

АББ (ABBN: SIX Swiss Ex) е новаторски софтуерен водач в региона на продуктите за електроснабдяване и електрообзавеждане, роботика и задвижвания, индустриална автоматизация и енергийни мрежи, които обслужват битови, промишлени, транспортни и инфраструктурни клиенти по целия свят. Продължавайки своята над 130-годишна история в нововъведенията, АББ през днешния ден написа бъдещето на промишлената цифровизация с две оферти с ясна стойност: довеждане на електричество от която и да е електроцентрала до който и да е електрически контакт, и автоматизиране на всички промишлени браншове от естествени запаси до приключени артикули. В качеството си на главен сътрудник на Формула Е, напълно електрическият интернационален клас моторни спортове на FIA, АББ продължава да тласка границите на електическата подвижност оттатък вероятното, допринасяйки за едно по-устойчиво бъдеще. АББ развива активност в над 100 страни и разполага с към 147 000 чиновници.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР