Абас Галямов​: Руската икономика се влошава. Войната е загубенаВоенен преврат

...
Абас Галямов​: Руската икономика се влошава. Войната е загубенаВоенен преврат
Коментари Харесай

Бивш съветник на Путин прогнозира военен преврат в Русия

Абас Галямов​: Руската стопанска система се утежнява. Войната е изгубена

Военен прелом става вероятен в Русия, защото войната в Украйна продължава, счита някогашният създател на речи на президента Владимир ПутинАбас Галямов.

В изявление пред CNN някогашният консултант на съветския водач споделя, че защото загубите на Русия в Украйна нарастват и страната изпитва компликации, породени от западните наказания, руснаците ще търсят някого, който да обвинят.

" Руската стопанска система се утежнява. Войната е изгубена. Има от ден на ден и повече мъртви тела, които се връщат в Русия, тъй че руснаците ще срещат повече компликации и ще се пробват да намерят пояснение за какво това се случва, оглеждайки се в близост към политическите развой и те ще си отговорят: " Ами това е, тъй като страната ни се ръководи от остарял тиранин, остарял деспот “, съобщи Галямов, имайки поради Путин, представен от организация " Фокус ".

" В този миг считам, че ще стане вероятен боен прелом “. Този миг може да настъпи през идващите 12 месеца, предвижда той.

" Така че след една година, когато политическата обстановка се промени и има в действителност ненавиждан неизвестен президент отпред на страната и войната е в действителност непопулярна и те би трябвало да пролеят кръв за това, в този миг превратът става действителна опция “, добави някогашният текстописец.

Галямов също има вяра, че Путин може да анулира президентските избори, планувани за март 2024 година

" Съдейки по дейностите му, когато ескалира нещо без нужда, може в действителност да касира изборите. Без победа над Украйна, той ще се сблъска с компликации с руснаците. Руснаците нямат потребност от него, в случай че не е мощен. Може в действителност да разгласи военно състояние и да касира изборите ", споделя той.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР