аба Ванга, известна още като „Нострадамусът на Балканите“, е предсказала,

...
аба Ванга, известна още като „Нострадамусът на Балканите“, е предсказала,
Коментари Харесай

"Мирър“: Баба Ванга е предсказала "мистериозно заболяване" на Тръмп през 2020

аба Ванга, известна още като „ Нострадамусът на Балканите “, е предсказала, че американският президент ще страда от „ мистериозно заболяване “ през 2020 година, написа „ “.

В обявата се показва, че сляпата мистична врачка Баба Ванга от България е предсказала ориста на американския президент Доналд Тръмп. Според предсказанието американският президент ще страда от "мистериозно заболяване " през 2020 година, което ще го остави ням и с мозъчен израстък.

Медията напомня, че на 2 октомври беше доказано, че Доналд Тръмп има Covid-19 дружно със брачната половинка си Мелания.

Някои от другите й прогнози, съгласно „ Мирър “, са за Брекзит, 11 септември и цунамито в Тайланд и се твърди, че прави предсказания чак до гибелта си през 1996 година

Британският всекидневник среща читателите си с известната в България и по целия свят баба Ванга.

Израснала във плантация в днешна Македония, тя е била ослепена от прашна стихия. Това, настояват почитатели, й е дало „ второ зрение”, който й е разрешило да предсказва бъдещи събития - някои от които са необикновено точни.

В прогноза от 1989 година тя споделя: "Ужас, смут! Американските братя ще паднат, откакто бъдат нападнати от стоманени птици. Вълци ще вият зад храста, а почтена кръв ще блика. "

Това беше разтълкувано като ужасяващата терористична офанзива против кулите близнаци на Световния търговски център, които бяха ударени от два самолета на 11 септември 2001 година

Баба Ванга в никакъв случай не е записвала на хартия своите лични прогнози и е била одобрявана толкоз съществено, че българското държавно управление се е допитвало до нея.

Не всичко, което тя е предсказала, обаче е правилно – да вземем за пример нуклеарната война през годините от 2010 до 2014 година не се е осъществила.

Blind mystic Baba Vanga predicted Donald Trump's coronavirus plight, claim fans
— Daily Mirror (@DailyMirror)
Институтите по сугестология и парапсихология в София и Петрич също са изучавали очевидните ментални качества на Ванга.

Сред някои от нейните бъдещи пророчества са смяна на орбитата на Земята през 2023 година и откриването на работещ способ за пътешестване във времето през 2304 година

Нейните предсказания стигат до далечната 5079 година, в която съгласно нея ще настъпи края на Вселената.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР