А1 започва месец юни с ново портфолио от yслуги за

...
А1 започва месец юни с ново портфолио от yслуги за
Коментари Харесай

А1 въвежда нова концепция в портфолиото си и също така предлага интернет и телевизия без срочен абонамент на втори адрес

А1 стартира месец юни с ново портфолио от yслуги за телевизия и закрепен интернет, и голям брой нововъведения и усъвършенствания, с които дава оптималната еластичност на потребителите.

Сега А1 предлага опцията клиентите да задействат ТВ или интернет yслуга на втори адрес, без да се постанова обвързване със срочен абонамент. По този метод всеки нов или действителен клиент на закрепена yслуга като телевизия, интернет или Net Box, може да съобщи същия вид yслуга, каквато употребява на непрекъснатото си местоживеене, за втори адрес (например лятната си вила), без да е належащо да подписва обвързващи контракти. Таксата, която е използвана за втората yслуга, е като тази за двугодишен абонамент. При активация на безсрочните абонаменти се дължи еднократна активационна такса от 39,99 лв..

С обновеното портфолио от закрепени yслуги на А1 клиентите ще имат опция да комбинират параметрите на yслугите по отношение на своите потребности и желания, вместо да избират от авансово дефинирани комбинации от yслуги за телевизия и интернет. С концепцията „ Комбинирай и спести “ А1 дава на потребителите освен еластичност при избора на параметрите на yслугите, само че и по-атрактивни цени при композиция на yслуги за интернет и телевизия. Например, клиент може да се възползва от ТВ пакет със 100+ канала, в който са включени 10+ HD канала единствено за 9,99 лв. на месец, в случай че го комбинира с домакински интернет със скорост до 50 Mbps, чиято цена в композиция също е 9,99 лв. на месец. В посочените цени е включена и спомагателна отстъпка от 1 лев, която А1 дава при онлайн заплащане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР