А1 започва месец юни с ново портфолио от услуги за

...
А1 започва месец юни с ново портфолио от услуги за
Коментари Харесай

А1 въвежда нова концепция в портфолиото си и също така предлага интернет и телевизия без срочен абонамент на втори адрес

А1 стартира месец юни с ново портфолио от услуги за телевизия и закрепен интернет, и голям брой нововъведения и усъвършенствания, с които дава оптималната еластичност на потребителите.
Сега А1 предлага опцията клиентите да задействат ТВ или интернет услуга на втори адрес, без да се постанова обвързване със срочен абонамент. По този метод всеки нов или действителен клиент на закрепена услуга като телевизия, интернет или Net Box, може да съобщи същия вид услуга, каквато употребява на непрекъснатото си местоживеене, за втори адрес (например лятната си вила), без да е належащо да подписва обвързващи контракти. Таксата, която е използвана за втората услуга, е като тази за двугодишен абонамент. При активация на безсрочните абонаменти се дължи еднократна активационна такса от 39,99 лв..
С обновеното портфолио от закрепени услуги на А1 клиентите ще имат опция да комбинират параметрите на услугите по отношение на своите потребности и желания, вместо да избират от авансово дефинирани комбинации от услуги за телевизия и интернет. С концепцията „ Комбинирай и спести “ А1 дава на потребителите освен еластичност при избора на параметрите на услугите, само че и по-атрактивни цени при композиция на услуги за интернет и телевизия. Например, клиент може да се възползва от ТВ пакет със 100+ канала, в който са включени 10+ HD канала единствено за 9,99 лв. на месец, в случай че го комбинира с домакински интернет със скорост до 50 Mbps, чиято цена в композиция също е 9,99 лв. на месец. В посочените цени е включена и спомагателна отстъпка от 1 лев, която А1 дава при онлайн заплащане.
А1 е измежду фирмите, които влагат непрестанно в популяризирането на цифровите канали за самообслужване, защото те са по-лесни, комфортни, а в актуалната епидемиологична обстановка в допълнение покачват сигурността на клиентите. Това е заложено и в новото портфолио с закрепени услуги. Всеки клиент на новите пакети след 1 юни ще получи спомагателна отстъпка от 1 лев на месец за всяка услуга, платена през мобилното приложение Моят А1 или едноименната секция на A1.bg.

Със старта на новото портфолио закрепени услуги А1 пуска от 1 юни и нов Net Box пакет на 150 GB на оптималната скорост, който дава два пъти повече интернет от досегашния максимален пакет от 75 GB.
Интерактивната ТВ платформа А1 Xplore TV предлага канали в 4К Ultra HD качество, разнообразно ТВ наличие, кинохитове от водещи студиа и продуценти в особено основаната А1 Видеотека, както и видео наличие от YouTube и YouTube Kids напряко на екрана на тв приемника.
Потребителите могат да разчитат, че платформата „ се учи “ от самите тях и им предлага осведомително и развлекателно наличие, съобразено с техните зрителски желания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР