А1 започва да предлага на своите клиенти застраховка за техните

...
А1 започва да предлага на своите клиенти застраховка за техните
Коментари Харесай

А1 предлага на своите клиенти застраховка Моят телефон

А1 стартира да предлага на своите клиенти застраховка за техните устройства, с която могат да си подсигуряват още по-голямо успокоение и сигурност за своя телефон или таблет. Услугата Моят телефон може да бъде задействана при закупуването на ново устройство, а размерът на месечната награда за застраховка се дефинира от цената на апарата, като тя може да варира сред 0,99 лв. и 17,00 лв. на месец.

От услугата могат да се възползват всички нови и сегашни клиенти на А1. Покритието по застраховката влиза в действие от датата на покупка и подписване на контракт, и може да важи до пет години. Застраховката покрива несъзнателно строшаване, грабеж, обир, увреждане от намокряне или оксидация, както и появяването на недостатъци на устройството отвън предоставените гаранции на производителя. Потребителите ще могат да се възползват от ремонт или подмяна на устройство при определяне на увреждане или строшаване.

Предлагането на услугата започва с промоция – за всички подписани през август застрахователни контракти, клиентите няма да дължат награди за първите два интервала. Премиите се поемат от оператора, като по този начин се покрива най-критичният за потребителите интервал. Дори и при положение на вреда потребителите ще бъдат обезщетявани по отношение на изискванията по договорите.

„ Застраховката Моят телефон е следващата стъпка от тактиката на А1 да обезпечи успокоение и улеснение за клиентите си. Смартфоните и таблетите са неразделна част от живота ни, без значение дали се употребяват най-вече за развлечение или работа. Вярвам, че тази услуга ще направи прекарването на хората в цифровата епоха още по-приятно и лесно”, разяснява Симеон Донев, член на Управителния съвет и старши шеф „ Маркетинг” в А1.

Застраховка Моят телефон е налична за всички клиенти на А1 и може да бъде задействана в магазините на телекома в страната.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР