A1 Video Security e изгряващата звезда на пазара на решения

...
A1 Video Security e изгряващата звезда на пазара на решения
Коментари Харесай

Защо успешният бизнес инвестира първо в своята сигурност

A1 Video Security e изгряващата звезда на пазара на решения за видеонаблюдение

Всеки притежател на бизнес или шеф знае, че едно от най-важните неща за спокойното ръководство на активите е сигурността. За благополучие, в днешно време системите за видеонаблюдение стават все по-интелигентни и по-ефективни от всеки път. Най-добрите системи в този момент оферират високотехнологични функционалности като датчици за придвижване, интеграция с мобилни приложения и даже автоматизирано свързване с органите на реда при нужда.

Българският пазар на охранителна техника пораства с бързи темпове, а другите играчи се надпреварват с софтуерните нововъведения. Изгряваща звезда на този декор е новата услуга A1 Video Security. A1 започва своята система за видеонаблюдение през есента на 2019 година и бързо се утвърди като сериозен фактор. Причините за триумфа на А1 Video Security могат да бъдат открити в шест нейни характерности, които взети дружно я трансформират в сполучлив артикул. Ето и кои са те:

Дистанционен надзор

Системата за видеонаблюдение А1 Video Security е решение за всички, които желаят дейно да управляват бизнеса си от всяка точка на света. Системата работи без загуба на качество и без забавяне и раздробяване на видеото – значими преимущества, когато става дума за сигурността на сполучливи и разрастващи се бизнеси и компании.

Освен това има елементарен за потребление потребителски интерфейс на български език за компютър, преносим компютър, таблет и смарт телефон. Интегрираното с нея мобилно приложение може да работи както с iOS, по този начин и с Android.

Съхранение в облака

Технологичното развиване предлага все по-ефективни способи за ръководство на записа и съхранението. А1 Video Security дава опция за предпазване на записите на заоблачен сървър с достъп единствено за оторизирани консуматори. Благодарение на това записите са изцяло предпазени от кражба и операция. Услугата дава и опция за резервирано предпазване на записите в два самостоятелни центъра за данни на A1, ситуирани в две обособени местоположения.

Персонализация

Когато става въпрос за избор и внедряване на нова система, измежду предлаганите на пазара има и такива, които оферират огромна степен на персонализация, което значи, че можете да приспособите системата към характерните потребности на вашия бизнес. Независимо дали се нуждаете от необятно публикувана система, посредством която може да наблюдавате голям брой места или пък ви трябват единствено няколко камери, с цел да не изпускате от взор вашата витрина, има решение за всяко едно търсене.

Две от най-важните качества на една същински добра система за видеонаблюдение са сигурност и еластичност, което включва избор от разнообразни IP камери от последно потомство, както и избор от разнообразни проекти съгласно нуждата на дадената компания или компания. A1 Video Security дава видеонаблюдение в действително време с достъп до записите от камерите 24 часа, 7 дни в седмицата.

Интелигентни функционалности

Услугата употребява IP камери с интелигентни функционалности като различаване на регистрационни номера на коли, лицево различаване, преброяване на хора. Сред функционалностите на камерите е и уведомяване при секване на виртуална линия или при нахлуване във виртуална зона. Системата може да записва и закриване на обектив на камерата или пренасяне на фокуса ѝ.

Гъвкавост

Системата за видеонаблюдение на А1 е гъвкава за самостоятелни решения за видеонаблюдение и надзор. Възможно е създаване на мониторинг центрове за клиентите с видео стена. От това могат да се възползват както огромни фабрики, по този начин и обществената администрация, които разполагат с непрекъсната защита. Могат да се построяват и обособени системи за надзор на достъпа - бариери за вход и излаз от обекти вход на офиси или индустриални предприятия с лицево различаване, лицево различаване за разкриване на търсени хора и други.

А1 Video Security предлага и системи за надзор на автомобилния трафик – пресмятане на междинна скорост и аларми при превишена скорост и търсени коли. Системата дава опция и за надзор на превоза (градски превоз или учебни автобуси) посредством аларми при злополука, паник бутон, GPS, следене на маршрут и скорост.

Без първична инвестиция в съоръжение

Възможността за избор на разнообразни финансови проекти, съобразени с персоналните потребности на обособена компания или характерен бизнес е в допълнение преимущество, което А1 Video Security дава на своите клиенти, защото обезпечава видеонаблюдение от ново потомство без първична инвестиция.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР