А1 вече предлага новия HONOR 8A, който притежава отлични характеристики

...
А1 вече предлага новия HONOR 8A, който притежава отлични характеристики
Коментари Харесай

А1 предлага достъпния смартфон HONOR 8A

А1 към този момент предлага новия HONOR 8A, който има отлични характерности на налична цена.

Смартфонът може да се закупи в комерсиалната мрежа на А1 за 6,99 лв. на месец или за 109,99 лв. в брой с проект А1 Unlimited 5XL. Моделът се предлага и със специфична стойка за кола, като цената в комплект с нея е 7,50 лв. на месец или 119,99 лв. в брой със същия абонаментен проект.

HONOR 8A идва с 6.09-инчов екран с резолюция 1560 x 720 и с капковидно изрязване, което прави прореза за камерата едвам видим. Моделът може да се похвали и с режим за пречистване на синята светлина, сертифициран от TUV Rheinland, който понижава отрицателния резултат върху зрението при дълга приложимост. 8A се предлага в два цвята – наследник и черен.

Смартфонът разполага с функционалност за лицево различаване, пръстов отпечатък, интелигента система за ръководство с жестове и извънредно мощни представители.

Основната камера на новия HONOR е 13 MP с необятен отвор на блендата – f/1.8. Тя предлага снимане в HDR режим и включва резултата „ боке ” за по-въздействащи фрагменти. Предната камера на устройството е 8 MP и разполага с режим „ красиво лице ”, при който дисплеят на HONOR 8A се трансформира в мълния.

HONOR 8A впечатлява с осемядрен 12-нанометров процесор и 3GB RAM, които обезпечават бърза и гладка работа на устройството. В момента единствено А1 предлага у нас HONOR 8A с памет за предпазване от 64 GB, които могат набъбнат с още 256 GB благодарение на MicroSD карта. Моделът е оборудван с батерия с потенциал от 3020 mAh, който разрешава продължителна работа даже при по-интензивна приложимост.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР