А1 става първият български телеком, който получава Gold Partner сертификат

...
А1 става първият български телеком, който получава Gold Partner сертификат
Коментари Харесай

A1 е първи със сертификат Cisco Gold Partner

А1 става първият български телеком, който получава Gold Partner документ на Cisco за даване на цялостни софтуерни решения за бизнеса в Югоизточна Европа. Придобиването на документа е поредна стъпка от тактиката на А1 да способства за дигитализацията на бизнеса у нас, като предложи цялостни софтуерни решения – от първичен разбор, през внедряване и настройване, до последващата поддръжка.

Сертификатът за Gold Partner е отзив за висока степен на пълномощия в областта на хибридните услуги на Cisco, както и за способността на техническите експерти на А1 да дават на своите бизнес клиенти богат набор от ICT решения, основани на високотехнологичните артикули и услуги на компанията Cisco Systems.

С придобиването на документа А1 има опция да комбинира в предложенията към своите клиенти мрежови услуги с IT основани решения и да затвори кръга от услуги, нужни за пълноценното действие на всеки актуален бизнес. За клиентите на компанията това значи повече благоприятни условия, спестено време, еластичност и обилни икономии.

Към портфолиото от ICT решения се прибавят услуги като Cisco Umbrella, Cisco WebEx Meetings, A1 Smart Net, посредством които бизнес клиентите на А1 могат да усъвършенстват ежедневните си бизнес действия и връзка и да покачат степента на сигурност на данните, с които боравят.

За своите корпоративни клиенти А1 е снабдител на високотехнологични и новаторски решения, с богато  портфолио от ICT услуги: софтуерни решения, IT Security, IaaS, PaaS, SaaS Cloud и IoT артикули. Фокус на бизнес услугите, които А1 развива, са цялостните ICT решения, които включват както информационни и мрежови услуги, по този начин и действия по IT консултиране и систематична интеграция.

А1 e желан ICT сътрудник на най-големите компании в България от всички браншове на стопанската система. Телекомът осъществя сложни ICT планове, както на стадий дизайн на техническото решение, по този начин и на равнище осъществяване, самодейно наблюдаване и поддръжка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР